Gradačac: Sletio vozilom s puta, osam osoba povrijeđeno, troje teško

Osam osoba povrijeđeno je u saobraćajnoj nesrećiu mjestu Srnice Donje kod Gradačca, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Saobraćajna nesreća dogodila se kada je vozilo Volkswagen Transporter, kojim je upravljala osoba inicijala A. O. (30) iz Srnica Donjih izgubio kontrolu i sletio sa puta.

Tom prilikom teško su povrijeđeni saputnici H. I. (18) iz Brčkog, F.B. (54) iz Srebrenika i četrdesetsedmogodišnja M. Č. iz Srnica Donjih.

Lakše povrede su zadobili J.N. (26) i D.M. (21) iz Srebrenika, te dvadesetjednogodišnje I. M. i S. O. iz Srnica Donjih.

Povrede je zadobio i vozač automobila koji je zadržan na liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla.

Policija je izvršila uviđaj ove saobraćajne nezgode, koja se juče dogodila, objavila je N1.

(TIP/Foto: Ilustracija)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.