Video/Žestoke uvrede: Šta su Ibrahimović i Lukaku govorili jedan drugom

Fudbaleri Intera sinoć su u četvrtfinalu Kupa Italije slavili protiv gradskog rivala Milana rezultatom 2:1, a utakmicu je obilježio sukob Romelua Lukakua i Zlatana Ibrahimovića.

Bivši saigrači iz Manchester Uniteda sukobili su se u finišu prvog poluvremena, a Lukaku je navodno pozvao Ibrahimovića da se obračunaju izvan terena, na šta se Ibrahimović nasmijao i poručio: “OK, pozovi svoju majku.”

Belgijanac se naljutio i želio se obračunati s Ibrahimovićem, a Šveđanin mu je prema navodima Italijana poručio da “ide raditi svoja voodoo s**nja”, a poručio mu je i kako je “mali magarac”.

Obojica su dobili po žuti karton, a kada je sudija označio kraj prvog poluvremena sukob se nastavio, a prema navodima italijanskih medija Lukaku je potom vrijeđao Ibrahimovićevu ženu.

Ibrahimović je u nastavku utakmice dobio i drugi žuti karton, a Inter je na kraju slavio pogotkom Eriksena u 97. minuti susreta. Zanimljivo je da su se Ibrahimović i Lukaku vrijeđali na engleskom kako ne bi dobili crvene kartone, ali je Šveđanin na kraju ipak dobio drugi žuti karton.

(TIP/Izvor: N1/Foto: REUTERS/Daniele Mascolo)