Narednih dana u Bosni oblačno sa snijegom, u Hercegovini se očekuje jaka bura

U Bosni je jutros pretežno oblačno vrijeme sa slabim snijegom. U Hercegovini je pretežno vedro

U srijedu će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Najviše sunčanog vremena na jugu zemlje. U Bosni će padati slab snijeg, uglavnom prije podne. Vjetar u Bosni umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini bura. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -2 i 4°C, na jugu zemlje od 5 do 8°C.

Za regije Banja Luka, Višegrad, Foča, Bihać, Livno, Tuzla i Sarajevo prognozirana je temperatura vazuha od oko minus pet stepeni Celzijusovih, objavljeno je na sajtu Meteoalarma.Žuto upozorenje ukazuje na potencijalno opasno vrijeme, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Umjereno do pretežno oblačno vrijeme očekuje se u četvrtak. U večernjim satima se očekuju prolazne slabije padavine. U nizinama kiša, a u višim područjima snijeg. Vjetar slab južnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -9 i -3°C, na krajnjem jugu zemlje do 0°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 0 i 6°C.

U petak će u Bosni i Hercegovini biti pretežno oblačno vrijeme. Nove padavine se očekuju od poslijepodnevnih sati i tokom noći na subotu. Uglavnom će padati kiša, u višim područjima snijeg. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 2°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 9°C.

U subotu će u Bosni i Hercegovini se prognozira umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Nove padavine se očekuju tokom noći na nedjelju. Uglavnom će padati kiša, na planinama snijeg. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. U noći na nedjelju vjetar mijenja smjer na sjever.

Jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 5°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 12°C.

(TIP)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.

  1. Одни проблемы. [url=https://apps.rustore.ru/app/com.leonru.mobile5]Приложение бк леон вылетает[/url] и с чем связана данная проблема я не знаю. Но лучше поискать другой источник…