Top 20 ideja gdje i kako držati biljke u domu, da izgleda divno

Pretvorite svoj dom u malu oazu mira i sreće jer to je ono što nam je u današnje vrijeme najpotrebnije. Neka to bude mjesto gdje se možete opustiti i nakratko zaboraviti sve brige…

Osim što u dom unose dašak svježine, biljke su fantastične jer opuštaju stvarajući dojam kao da smo u prirodi, prenosi 24sata.hr.

Donosimo vam 20 inspirativnih ideja kako uklopiti biljke u interijer. Neka se među njima svakako nađe nekoliko paprati. One ne samo da izgledaju predivno, već pročišćavaju zrak od štetnih tvari.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

(TIP/Foto: Dreamstime)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.