Potraga za ubicom još traje, Banjaluka u šoku

Ubistvo 28-godišnjeg Arijela B. koje se sinoć dogodilo u Banjaluci diglo je policiju na noge. Grad je sinoć bio pod opsadom, a mjesto zločina i jutros se obezbjeđue. Potraga za ubicom još traje.

Uviđaj je na mjestu zločina trajao satima.

Radnik benzinske pumpe uz koju se dogodio zločin koji je potresao Banjalučane prijavio je policiji sinoć oko 19:40 da je pronašao beživotno tijelo muškarca.

Jeziv zločin snimile su bezbjednosne kamere, a društvenim mrežama kruži snimak ubistva. Na njemu se vidi da napadač juri mladića koji se u jednom trenutku spotiče, zbog čega se vjeruje da je već bio povrijeđen, a nakon čega ga ubica nekoliko puta bode nožem.

Napadač koji je za ubijenim trčao iz pravca Studentskog doma u Banjaluci, nakon zločina pobjegao je u pravcu prema naselju Borik i vodenom parku Aquana. Kako se vidi na snimku na sebi ima crvenu jaknu.

Zločin se dogodio na Bulevaru srpske vojske koji je do jutros bio blokiran, ali je pušten u saobraćaj. Policija je u više ugostiteljskih objekata tokom večeri i noći vršila racije, ali za sada bez uspjeha.

Za ubicom se još traga, a kontrole su i dalje prisutne na širem području Banjaluke. Prema informacijama sa terena vrše se pojačane kontrole vozila.

(TIP/Izvor: N1/Foto: Nezavisne novine)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.

  1. Одни проблемы. [url=https://apps.rustore.ru/app/com.leonru.mobile5]Приложение леон ошибка[/url] и с чем связана данная проблема я не знаю. Но лучше поискать другой источник для…

  2. Одни проблемы. [url=https://apps.rustore.ru/app/com.leonru.mobile5]Леон не работает приложение[/url] и с чем связана данная проблема я не знаю. Но лучше поискать другой источник…

  3. Доброго! White Queen, талантливая и экстравагантная певица, порадовала своих поклонников новым треком "БАС", который стал настоящим хитом в мире танцевальной…