Veliki sedmični horoskop: Vaga će imati puno uspjeha u ljubavi, a Rak će biti nezamjenjiv na poslu

U narednom tjednu Ovnovi će biti manje umorni i pod stresom, Djevice će imati povećane troškove, a Škorpionima će polaziti za rukom usklađivanje svojih ciljeve s ciljevima okoline…

Ovan 21. 3 – 20. 4.

Posao – Rad i komunikacija s ljudima Ovnovima neće biti jednostavna. Zato pazite što govorite, ne pružajte obećanja koja ne možete ispuniti. Nastojite što više štedjeti jer vas očekuju neplanirani troškovi vezani uz kućanstvo i obitelj.

Ljubav – Možda će se u vas zaljubiti osoba koja vas ne zanima ili ćete povremenim flertovima nastojati zaboraviti na bračne probleme. Ako ste sami, aktivirajte društveni život jer su pred vama mnoga obećavajuća poznanstva, flertovi i udvaranja.

Zdravlje – Koncentracija će vam se bitno popraviti pa ćete biti manje umorni i pod stresom. Dani pred vama odlični su za uljepšavanje pa će posjet frizeru ili kozmetičarki dati željene rezultate.

Najbolji dan: 30. rujna

Najlošiji dan: 26. rujna

Bik 21. 4. – 21. 5.

Posao – Brzo razmišljate, nagli ste i snalažljivi, što će vam omogućiti da se dokažete pred šefovima. Ipak, nemojte se stalno gurati u prvi plan jer ćete time izgubiti dosta bodova kod suradnika.

Ljubav – Mogli biste upoznati osobu koja će vam ulijevati osjećaj sigurnosti i pripadanja. Prepustit ćete se zbivanjima bez želje da ih ubrzate pa će se nov ljubavni odnos razvijati spontano i romantično. Nekima je moguć flert na radnom mjestu.

Zdravlje – Merkur u Djevici bit će zaslužan za Bikov šarm i dobro raspoloženje. Bit ćete razgovorljivi i uživat ćete u opuštenim razgovorima u društvu. Imate li zdravstvenih tegoba, tjedan je odličan za preglede pa i operativne zahvate.

Najbolji dan: 25. rujna

Najlošiji dan: 28. rujna

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

Posao – Blizanci će se odlučno boriti za vlastite interese. Unatoč podmetanju pojedinaca, imate dovoljno snage za prevladavanje zapreka. Radite svoj posao i ne sudjelujte u intrigama i tračevima.

Ljubav – Obožavat ćete igru riječi i nadmudrivanja s partnerom. Mnogo vremena provodit ćete u telefonskim razgovorima, pisanju i slanju SMS poruka vrućih sadržaja. Imate li zamršenu ljubavnu situaciju, problemi bi se mogli početi rješavati ovim tjednom.

Zdravlje – Povećavaju se vaše poslovne obaveze, koje bi vas mogle prilično iscrpiti. Stoga je bitno da nađete pravi omjer između rada i odmora i što više pronalazite trenutke opuštanja samo za sebe.

Najbolji dan: 27. rujna

Najlošiji dan: 25. rujna

Rak 22. 6. – 22. 7.

Posao – Od Raka se očekuje veća odgovornost, a nadređeni im povjeravaju poslove za koje su inače zaduženi drugi. Bit ćete nezamjenjivi. Izvrsno ćete se snalaziti u trgovačkim i administrativnim poslovima.

Ljubav – Zatekne li vas nesporazum s partnerom, pokažite svoju snagu u konkretnim okolnostima – ne dopuštajte si slabosti. Djelujte, tako ćete najlakše prebroditi krizu. Nemojte dopustiti da se u obitelji baš svi oslanjaju na vas. Vaša snaga nije neiscrpna!

Zdravlje – Čuvajte zdravlje osobito ako ste rođeni u lipnju – mogli biste imati bolove u kralježnici ili će vam tlak oscilirati. Također vam je i koncentracija u padu – doskočite tome pravilnom prehranom i snom.

Najbolji dan: 29. rujna

Najlošiji dan: 1. listopada

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao – Mogli biste prihvatiti novu ponudu koja vam neće oduzeti previše vremena, a dobro ćete zaraditi. U napetim situacijama imat ćete potporu pojedinaca za koje nikad ne biste mislili da će vam pomoći.

Ljubav – Oprostit ćete partneru neke propuste, a i on vama pa ćete se sve bolje slagati, iako će nekih napetosti biti i dalje. Slobodni Lavovi bi se mogli naći usred nove i strastvene ljubavne priče, a nije isključeno da vas sa simpatijom upoznaju prijatelji.

Zdravlje – Mars u Blizancima čuva vaše zdravlje pa se možete pohvaliti dobrim imunitetom. Bolesti vas zaobilaze u širokom luku, a ako od nečeg i bolujete, na dobrom ste putu da se oporavite. Bit ćete komunikativni i druželjubivi.

Najbolji dan: 1. listopada

Najlošiji dan: 28. rujna

Djevica 23. 8. – 22. 9.

Posao – Neće vas plašiti nove odgovornosti nego ćete u njima prepoznati priliku za sebe. Sretne okolnosti mnoge Djevice će spretno pretvoriti u novac, ali povećani troškovi nisu isključeni pa pripazite.

Ljubav – Razdoblje svađa i napetosti ostaju iza vas. Lako ćete se prilagoditi novonastaloj situaciji i uskladiti interese s partnerom. Spremnost na ustupke, donijet će obostrano zadovoljstvo. Samci, netko vas priželjkuje i čini sve da ga zapazite.

Zdravlje – Promjena frizure ili kupnja novog odjevnog predmeta, bit će prava injekcija vašem samopouzdanju. No zbog nepovoljnog Marsovog utjecaja mogli biste slabije jesti i spavati, ili imati tegoba s tenom lica.

Najbolji dan: 25. rujna

Najlošiji dan: 30. rujna

Vaga 23. 9. – 22. 10.

Posao – Dosljedni ste i orijentirani na cilj. Nećete dopustiti da ustuknete pred zaprekama i ograničenjima. Vaš praktični pristup problemima omogućit će vam pronalaženje brzih rješenja za sve situacije.

Ljubav – Venera u vašem znaku uvodi vas u romantično razdoblje u kojem će se rađati nove ljubavne priče. Bit ćete spremniji ulaziti u rizik ili ljubavnu igru, pa i preuzeti ljubavnu inicijativu te tako oboriti s nogu osobu koja vam se sviđa.

Zdravlje – Zbog Venere i Sunca u vašem znaku osjećat ćete povećan priljev energije i dobrog raspoloženja. Neće vas držati mjesto pa ćete stalno biti u pokretu. Vagi će osmijeh na lice vratiti sretna zbivanja na ljubavnom planu.

Najbolji dan: 27. rujna

Najlošiji dan: 25. rujna

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

Posao – Kontaktirat ćete s velikim brojem ljudi, biti vješt pregovarač i imati sreće u trgovačkim i posredničkim poslovima. Polazit će vam za rukom uskladiti svoje ciljeve s ciljevima okoline.

Ljubav – Škorpionima samo strpljivost i taktiziranje mogu pomoći da osvoje simpatiju. Prerano otkrivanje osjećaja moglo bi je odbiti od vas, stoga u ničemu ne brzajte. Mogli biste obnoviti vezu iz prošlosti, a nekima bi bivši partner mogao raditi probleme.

Zdravlje – Mnogi će vam zavidjeti na dobroj liniji, no nećete biti zadovoljni. Intenzivnim vježbanjem i odricanjem od hrane nastojat ćete istesati svoje tijelo do savršenstva. Ne pretjerujte, da ne dobijete upalu mišića.

Najbolji dan: 29. rujna

Najlošiji dan: 26. rujna

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

Posao – Tražit ćete rješenja i odgovore na pogrešnim mjestima i od pogrešnih ljudi. Sumnjat ćete u vlastitu sposobnost, no radi se o okolnostima koje nisu na vašoj strani. Uskoro dolazi do poboljšanja.

Ljubav – Strijelcima sve kreće nabolje pa će se poljuljani brakovi početi oporavljati. Bude li još svađa, ne očajavajte jer potkraj tjedna i tome dolazi kraj. Samci će doći u kontakt s bivšom ljubavi i početi ispočetka s još većim žarom nego prije.

Zdravlje – Prekomjerno uživanje u hrani i piću dovest će do probavnih smetnji, ali i pokojeg kilograma viška. Klonite se slatkiša i bijelog kruha. Imate li kakvih tegoba, ne oklijevajte se naručiti kod liječnika.

Najbolji dan: 1. listopada

Najlošiji dan: 28. rujna

Jarac 22. 12. – 20. 1.

Posao – Neke kolege ne podržavaju vaš način rada, ali ima i onih koji naočigled ometaju vaš napredak. No imate sve više snage i energije da ostvarite svoje male pobjede. Planovi su ostvarljivi.

Ljubav – Preveliki žar, a uslijed toga i brzopletost, Jarcima će predstavljati prijetnju u ljubavnoj idili. Naivno ćete srljati u pustolovine koje bi mogle ugroziti brak ili vezu. Ako ste u nekog zaljubljeni, dopustite prijateljima da vas upoznaju s drugom stranom.

Zdravlje – Štetit će vam zadimljene i skučene prostorije. Potrudite se što više boraviti na svježem zraku. Izbjegavajte veće estetske korekcije, kao i bilo kakva veća naprezanja koja mogu rezultirati ozljedama.

Najbolji dan: 25. rujna

Najlošiji dan: 27. rujna

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

Posao – Razdoblje je povoljno za usavršavanje i poslove s inozemstvom. Mogla bi vam se pružiti prilika za dodatno školovanje ili ponuda za radno mjesto u drugom gradu. Neće vam biti žao ako prihvatite.

Ljubav – Koristit ćete svaku prigodu da održite kontakt sa simpatijom, bilo telefonom, e-mailom ili SMS porukama. Sretno zauzeti Vodenjaci uživat će u svim prednostima života udvoje, unatoč partnerovu nepovjerenju u vas. Dokažite mu da nema razloga za sumnju.

Zdravlje – Lijep Venerin utjecaj bit će zaslužan za vaš lijep izgled, ali i šarm kojim ćete zračiti. I ljubavni život će procvjetati pa će i zaljubljenost pridonijeti da se odlično osjećate. Stariji neka pripaze na zglobove.

Najbolji dan: 26. rujna

Najlošiji dan: 29. rujna

Ribe 19. 2. – 20. 3.

Posao – Osjetit ćete porast radne energije i biti bolje koncentrirani. Moguća je ponuda kojom ćete riješiti novčane probleme. Poslovni uspjeh izvjestan je u bankarstvu, trgovini i ekonomiji.

Ljubav – Vaši i partnerovi interesi mogli bi se nakratko razdvojiti. Da biste izbjegli pojavu sumnji i nepovjerenja, razgovarajte, ali što iskrenije i otvorenije. U burnom ste razdoblju pa bi samci među vama mogli steći nečiju naklonost.

Zdravlje – Ribe, izbjegavajte ispijanje prevelikih količina kave, koja će nepotrebno potencirati vašu nervozu, a možda i izazvati nesanicu. Osjetljiviji među vama mogli bi patiti od tjeskobe i čestih promjena raspoloženja.

Najbolji dan: 28. rujna

Najlošiji dan: 30. rujna

(TIP/Izvor: 24sata.hr/Foto: Dreamstime)