Evo gdje gledati El Clasico

Najveći derbi u svijetu nogometa igra se ovog vikenda na stadionu Santiago Bernabeu. Real će u 11. kolu La Lige od 21 sat dočekati Barcelonu, koja trenutno drži vrh tablice s tri boda više od Madriđana. Momčadi Carla Ancelottija ovo je idealna prilika da se izjednači na prvom mjestu s najvećim rivalom.

Grafika: Sofascore

Barcelona je u prvih 10 kola doživjela samo jedan poraz, dok je Real i dalje bez izgubljene utakmice, ali je odigrao tri remija. U početnoj postavi Reala, prema zadnjim najavama, trebao bi se naći i Luka Modrić, koji će kao kapetan prevoditi momčadi. Prijenos utakmice je na programu Arena Sport 1, piše Index.hr.

Mogući sastavi:

Real: Lunin – Vazquez, Militao, Rudiger, Mendy – Valverde, Tchouameni, Modrić – Bellingham – Mbappe, Vinicius.

Barcelona: Pena – Kounde, Cubarsi, Martinez, Balde – Casado, Pedri – Yamal, Olmo, Raphinha, Lewandowski.

(TIP/Foto: Ilustracija)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.