Objavljen Javni poziv za učešće u IMPAKT inkubatoru poslovnih ideja

Služba za ekonomski razvoj, poduzetništvo i poljoprivredu obavještava sve zainteresovane da je Investicijska fondacija IMPAKT objavila novi Javni poziv za učešće u IMPAKT inkubatoru poslovnih ideja. Ovaj jedinstveni poziv obuhvata 13 lokalnih zajednica, a otvoren je za:

Mlade osobe od 18 do 35 godina starosti sa prijavljenim mjestom boravka/prebivališta na području grada i/ili općine Tuzlanskog kantona;

Mlade osobe od 18 do 35 godina starosti, vlasnici postojećeg biznisa sa sjedištem na području grada i/ili općine Tuzlanskog kantona koji je registrovan u periodu do godinu dana od dana objave javnog poziva zainteresovani za razvoj poduzetničkih vještina i realizaciju poslovne ideje o proširenju poslovanja (novi proizvodi/usluge, izlazak na inostrana tržišta i sl.).

IMPAKT inkubator poslovnih ideja predstavlja sveobuhvatan program inkubacije poslovnih ideja odnosno podrške realizaciji poslovnih ideja, te obuhvata program poduzetničke obuke,  finansijsku, stručnu i mentorsku podršku za najbolje ocjenjene poslovne ideje na području Tuzlanskog kantona u skladu sa raspoloživim finansijskim sredstvima za podršku poduzetnicima.

Javni poziv je otvoren do 6.11.2024. godine.

Prijave se mogu podnositi putem:

online obrasca na linku: https://forms.gle/8m3QohRmLmCqt9jn8

slanjem skeniranih obrazaca na e-mail adresu Fondacije Impakt (info@impakt.ba).

(TIP)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.