Sloboda jedina ekipa lige bez ostvarene pobjede; Nalić brutalno iskren: ‘Sve od početka godine u Slobodi krenulo pogrešno’

GOŠK i Sloboda su u subotu igrali derbi začelja u desetom kolu Wwin lige Bosne i Hercegovine. Tim iz Gabele je slavio rezultatom 2:0.

Trener Tuzlaka Zlatan Nalić govorio je za Arenu Sport nakon susreta.

“Ne bih komentarisao igru ni okolnosti, samo se rezultat pamti. Ostaje nam jako teška borba za opstanak, nadam se da ćemo skupiti snage za to”, istakao je Nalić.

Sloboda je sada jedina ekipa lige bez ostvarene pobjede u ovoj sezoni, no Nalić, iako nezadovoljan onim što se radilo ranije, ne želi odustati.

“Sve u Slobodi je od početka godine krenulo pogrešno. Ko poznaje mene i gospodina Husića, zna da predaja nije opcija. U jako smo velikom zaostatku, to neće biti teško namiriti”, poručio je trener Tuzlaka.

U narednom kolu Sloboda igra protiv Zrinjskog.

“Dobili smo crveni karton, jedini lijevi bek kojeg imamo u rosteru. Morat ćemo nešto izmišljati u toj utakmici”, najavio je Nalić.

(TIP/Izvor: sport1.oslobodjenje.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.