Na šta je spao posao prosvjetnog radnika: Zbog loše ocjene otac učenika udario dva šamara profesorici

U Srednjoj poljoprivrednoj i medicinskoj školi u Bijeljini u petak je došlo do incidenta kada je otac jednog učenika upao u školsku zbornicu i udario dva šamara profesorici Oliveri Krsmanović.

Prema informacijama, ona je navodno dala lošu ocjenu njegovom djetetu, te je to razlog napada.

Kako saznaje BN, ovaj slučaj prijavljen je Policijskoj upravi u Bijeljini, koja je uzela izjave od profesorice i oca učenika koji je napao.

Profesorica Krsmanović rekla je samo kratko da je još u šoku i da u ovom trenutku ne može da stane pred kameru.

Iz Srednje poljoprivredne i medicinske škole u Bijeljini nisu se oglašavali o ovom slučaju, piše Oslobođenje.

O ovom slučaju još uvijek se nije oglasila policija.

(TIP)

Komentar

  • Željko says:

    Nije lijepo! Ali najveći “uhljebi” su oni, većina škola ima manje učenika nego uposlenih, ne zaposlenih! Prije u razredima po 40 učenika, i onda počeše dozvoljavati 30, 25, 20, 15, halo najmanje pola škola na razini kantona treba ukinuti, kao i fakulteta na UNTZ jer škole i fakulteti služe samo da bi profesori i “profesori” dobili plaću!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.