Foto: Nemamo previše vremena za kuhanje, probajte ova brza jela

Vikend je konačno tu, a kada je ovako lijepo vrijeme kao danas, prava bi šteta bila dan provesti u kuhinji. Zato smo na jedno mjesto skupili nekoliko recepata za brze, a ukusne ručkove za cijelu obitelj, idealne za ovakve dane.

1. Zapečeni njoki s povrćem iz jednog lonca

Zapečeni njoki super su ukusan i jednostavan obiteljski ručak za cijelu obitelj, a priprema se u jednom loncu ili vatrostalnoj posudi. Cijeli recept je ovdje.

2. Kremasta tjestenina s gljivama i špinatom

Pomiješajte tagliatelle, gljive i špinat u umaku od parmezana i vrhnja kako biste napravili brzi ručak za koji je potrebno samo 25 minuta. Recept je ovdje.

3. Musaka sa šunkom

Poželite li se odmoriti od mljevenog mesa, iskoristite kuhanu šunku i dodajte ju u musaku, a u vegetarijanskoj verziji poslužit će gljive. Recept pronađite ovdje.

4. Pesto od špinata

Jednostavan pesto od špinata koji je gotov za 5 minuta, a odlično pristaje uz ribu, piletinu, pečeno meso ili povrće. Uz njega samo zakuhajte tjesteninu, poslužite i to je to! Recept je ovdje.

5. Vrganji sa širokim rezancima

Iskoristite sezonu vrganja i pripremite ovaj ukusan ručak koji je gotov za svega 15 minuta. Ako ste ljubitelji vrganja, ovo morate probati, a cijeli recept pronađite ovdje.

6. Njoki u umaku od rajčice i sira

Skuhajte, začinite, ubacite u pećnicu i pustite sir da se otopi. Ručak ne može biti brži od ovog, a cijeli recept je ovdje.

(TIP/Izvor: Index.hr/Foto: Shutterstock)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.