Video djevojčice koja je htjela jesti, ali joj se jako spavalo nasmijao je ljude

Mama Amy Chapman nasmijala je korisnike TikToka videozapisom svoje malene kćeri. Snimila je trenutak u kojem se djevojčica nalazila u dječjoj sjedalici i jela, ali joj se jako spavalo i nije mogla držati oči otvorene.

@amychapman09

When you’re exhausted but food is life. Bib is from Bibado, use code AMYLOU24 for 20% off #baby #babytiktok #babylaugh #fyp #funny #funnyvideos #parenthood #babyeating #babylove

♬ original sound – Amy Chapman

Od objave, slatka je snimka pogledana 1.8 miliona puta, a mnoge je nasmijala djevojčica koja drži ruku kod usta kao da želi jesti, dok istovremeno pada u san i nikako se ne može razbuditi. Neki su se u komentarima našalili da će bebe zaspati bilo gdje, ali samo ne u svojem krevetu, prenosi Index.hr.

(TIP)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.