Foto: Ovaj sat od 218.000 dolara izrađen je u samo 33 primjerka

Proizvođač satova MB&F još jednom je lansirao svoj prvi kronograf. Ovaj Legacy Machine Sequential EVO s dva kronografa prvi put je lansiran prije dvije godine, a sad dolazi u nešto složenijem izdanju. Sat je promjera 44 mm, visine 18.2 mm, a kako je rađen od platine, nije osobito lagan na ruci. No, njegova veličina i težina takve su zbog brojnih funkcija.

Izrađen u samo 33 primjerka

Kućište sata od mješavine je poliranih i brušenih obrada platine. Sat je vodootporan do 30 metara, njegov remen je od kože, a brojčanik je naglašen bijelim lakom za dodatnu eleganciju i vidljivost.

kronograf sat

Lijevim kronografom upravlja se uz pomoć tipki na 8 i 10 sati, a desnim se upravlja tipkama na 2 i 4 sata. Oba kronografa imaju i brojač minuta i sekundi. Zahvaljujući dodatku flyback funkcije, kazaljke kronografa mogu se vratiti na početne položaje bez zaustavljanja jednostavnim pritiskom donjih tipki.

kronograf sat

Sat se nalazi ispod kronografa. Bijelog je brojčanika s lako čitljivim rimskim brojevima. Legacy Machine Sequential EVO ima ručno navijanje, a ima potpuno integriran kronografski mehanizam sa 619 komponenti. Pokreće ga Sequential kalibar koji nudi 72 sata rezerve snage.

kronograf sat

Sat će biti dostupan u samo 33 primjeraka po cijeni od 218.000 amearičkih dolara (200.482 eura). Više možete doznati ovdje.

kronograf sat
kronograf sat

(TIP/Izvor: Index.hr/Foto: mbandf.com)