Video: Ubistvo u tuzlanskom naselju Miladije, napadač uhapšen

U tuzlanskom naselju Miladije, u stanu u ulici Mitra Trifunovića Uče, u blizini zgrade Uprave za indirektno oporezivanje, u subotu u 19:40 sati počinjeno je ubistvo. Prema trenutno  raspoloživim  informacijama,  osoba osumnjičena za ovo krivično djelo je pokušala pobjeći preko terase na zgradi, ali brzom akcijom policije je uhapšena.

˝Policiji u Tuzli  je oko 19:40 sati prijavljeno da se u stanu u Ul. Mitra Trifunovića Uče, u naselju Miladije u Tuzli, dogodilo pucanje iz vatrenog oružja. Odmah po zaprimanju prijave na mjesto događaja upućeni su policijski službenici PS Zapad, te i dežurna ekipa SHMP Doma zdravlja Tuzla, kojom prilikom je na mjestu događaja zatečeno beživotno tijelo, za sada NN muške osobe čiju smrt je potvrdio dežurni ljekar SHMP DZ Tuzla. Na licu mjesta nalaze se dežurna tužiteljica KTTK-a, koja rukovodi uviđajem, kao i uviđajna ekipa Sektora kriminalističke policije, Odsjeka za opći kriminalitet i Odsjeka za kriminalističku tehniku i kdz zaštitu, te se po nalogu tužiteljice preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja navedenog događaja”, saopštili su iz policije.

Nezvanično, Emin Mustafić usmrtio je Ismara K.

Mustafić je policijskim službenicima u Tuzli je od ranije poznat po nasilničkom ponašanju, zlostavljanju ljudi i životinja te konzumiranju narkotičkih sredstava.

Istraga je u toku.

 

(TIP/Foto: Avaz.ba)