Goca Tržan 21. oktobra stiže u Tuzlu

Pop pjevačica Goca Tržan, nakon nastupa u tuzlanskom Zimskog gradu 2018. godine, ponovno će zapjevati u Tuzli, 21. oktobra 2023. godine u Bosanskom kulturnom centru TK.

Goca već tridesetak godina pripada samom vrhu regionalne pop scene, a kroz godine je ostala vjerna pop zvuku kojeg i dalje njeguje u svojim pjesmama. Vlasnica je velikih hitova „Stoperka“, „Zagrli“, “Fitilj”, “Srećo nečija”, “Haljina”, “Žena za jednu noć”, “1200 milja”, „Bumerang“,  “Ni na zemlji, ni na nebu”, „Po mome srcu hodaj“ i mnogih drugih popularnih pjesama koje vole sve generacije publike.

Poznata po svom moćnom vokalu i energičnom scenskom nastupu, Goca Tržan u Tuzli, a prije toga u Mostaru priprema dvosatni spektakl za koji će se bez sumnje tražiti karta više. Ovim koncertom karizmatična pjevačica nastavlja turneju u koncertnim dvoranama širom Bosne i Hercegovine s kojom je započela krajem 6. mjeseca u sarajevskom Domu mladih.

– To je bio fenomenalan koncert, za mene koncert za pamćenje. Ako ste bili u Domu mladih i doživjeli tu energiju, e baš s takvom energijom i punim srcem stižem u oktobru u Mostar i Tuzlu – rekla je Goca Tržan najavljujći sovje oktobarske koncerte u Bosni i Hercegovini.

Ulaznice za koncert u Tuzli su puštene u prodaju u sistemu Entrio.ba, a mogu se kupiti na biltartnici BKC-a.

___________________________________________________________________________________________

Mjesto i vrijeme održavanja događaja: Velika sala BKC TK u Tuzli, 21.10.2023. / 20.00 sati

Organizator: Inter Connect / Entrio

Cijena ulaznice: 30,00 i 20,00 KM

Informacije: Marketing BKC TK Tuzla svaki radni dan od 8.00 do 15.00 sati. Informacije: marketing@bkctuzla.ba / Telefon: 035 311 070.

Prodaja: Entrio.ba i Biletarnica BKC TK

(TIP)