Mileram torta

Jedna tako jednostavna i ukusna torta…
Priprema
Napravite podlogu
Otopite maslac i pomiješajte ga s keksom i šećerom. Kalup obložite papirom za pečenje pa utisnite smjesu po dnu i po želji sa strane.
Napravite kremu od čokolade
U malo mlijeka razmutite puding i šećer, a ostatak mlijeka ostavite da zavre. U zavrelo mlijeko dodajte smjesu s pudingom i šećerom i skuhajte kao puding.
Dodajte mileram
Maknite s vatre i odmah dodajte mileram pa tu kremu prelijte preko podloge od keksa.
Napravite kremu od vanilije
Ponovite isti postupak kao i za prvu kremu, ali s pudingom od vanilije. Prelijte ju preko prve kreme.
Dodajte maline
Po drugoj kremi posložite smrznute maline.
Ispecite
Pecite 45 minuta na 180 stupnjeva. Nakon što izvadite tortu, neće biti čvrsta, već će se stisnuti tijekom hlađenja.
hladite i stavite preljev
Kad se torta malo ohladi, pripremite preljev za torte prema uputama na vrećici. Vrući preljev stavite na tortu pa je stavite u hladnjak na hlađenje, piše Index.hr.
(TIP/Foto: Ilustracija/index)
Ma srusite to ruglo