Mileram torta

Jedna tako jednostavna i ukusna torta…

Priprema

Napravite podlogu

Otopite maslac i pomiješajte ga s keksom i šećerom. Kalup obložite papirom za pečenje pa utisnite smjesu po dnu i po želji sa strane.

Napravite kremu od čokolade

U malo mlijeka razmutite puding i šećer, a ostatak mlijeka ostavite da zavre. U zavrelo mlijeko dodajte smjesu s pudingom i šećerom i skuhajte kao puding.

Dodajte mileram

Maknite s vatre i odmah dodajte mileram pa tu kremu prelijte preko podloge od keksa.

Napravite kremu od vanilije

Ponovite isti postupak kao i za prvu kremu, ali s pudingom od vanilije. Prelijte ju preko prve kreme.

Dodajte maline

Po drugoj kremi posložite smrznute maline.

Ispecite

Pecite 45 minuta na 180 stupnjeva. Nakon što izvadite tortu, neće biti čvrsta, već će se stisnuti tijekom hlađenja.

hladite i stavite preljev

Kad se torta malo ohladi, pripremite preljev za torte prema uputama na vrećici. Vrući preljev stavite na tortu pa je stavite u hladnjak na hlađenje, piše Index.hr.

(TIP/Foto: Ilustracija/index)