Sloboda predstavila novog golmana: Iza sebe ima iskustvo igranja u Francuskoj i Italiji

Fudbalski klub Sloboda angažovao je novog golmana uoči nastavka Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Kako je potvrđeno sa Tušnja, u klupskim prostorijama danas je ugovor potpisao mladi golman Eldin Lolić.

– Lolić iza sebe ima iskustvo igranja u Francuskoj i Italiji, a dio karijere proveo je i u Tuzli, gdje je branio za Tuzla City. Njegovim dolaskom pojačana je konkurencija na golu Slobode, gdje ove sezone već brane Trako i Muminović – saopćili su iz FK Sloboda.

Lolić je nakon potpisa ugovora izjavio: ˝Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam postao dio FK Sloboda. Klub ima bogatu tradiciju i sjajnu publiku. Spreman sam dati sve od sebe da pomognem timu i opravdam ukazano povjerenje. Radujem se izazovima koji su pred nama˝.

(TIP/Foto: FK Sloboda)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.