Zlatan Nalić se vratio u Slobodu, treći put sjeo na klupu tuzlanskog kluba

Bosanskohercegovački nogometni stručnjak Zlatan Nalić (55) se vratio na mjesto šefa stručnog Fudbalskog kluba Sloboda.

Ovo će Naliću biti treći mandat na klupi Slobode. Prvi put je klub s Tušnja vodio u sezoni 2018/2019, a drugi u sezoni 2023/2024.

Zanimljivo, u oba navrata je Slobodu vodio na 33 utakmice, a ukupno je upisao 34 pobjede, 13 remija i 19 poraza.

Sloboda putem službenih kanala nije objavila imenovanje Nalića, no u sistemu Comet je upisano da je Nalić od jučer šef stručnog štaba tuzlanskog kluba.

Prema podacima iz Cometa, Nalić je potpisao ugovor do kraja ove sezone, a očekuje se da će voditi ekipu u subotu u 13:30 sati kada će Sloboda gostovati kod GOŠK-a.

(TIP/Izvor: Klix.ba/Foto: Arhiva/fksloboda.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.