Video: “Grad” u ritmu Elvira Bandića!

U svijetu gdje su se gradovi odavno spojili u jedno veliko more betona i svjetala, postoji jedno mjesto koje nosimo duboko u sebi. To mjesto oživljava svaki put kada krenemo u potragu za novim horizontima.

Kompozicija “Grad” Elvira Bandića poziva vas da se izgubite i pronađete u emotivnim pejzažima urbanog okruženja.

Ova muzička priča oslikava sve one trenutke kada nam ulice nekog grada izgledaju kao da smo ih već nekada vidjeli, kao da su dio naše lične historije. Svi mi nosimo djelić nekog grada u srcu, tragove koji se prepliću sa svakim novim mjestom koje otkrivamo.

“Grad” je kompozicija za sve nas koji, bez obzira na to gdje se nalazimo, možemo pronaći poznate tonove i obrise u svakom novom kutku svijeta.

“Grad” je posvećen svima koji su na životnom putovanju, tražeći i pronalazeći dijelove svojih prošlih gradova u svakom novom mjestu.

Jer, kao što pjesma kaže, poznate slike nas raduju… dok svi mi tražimo… ono što drugi nemaju.

Kompozicija “Grad” Elvira Bandića vas vodi kroz ovo unutarnje putovanje, pozivajući vas da se povežete sa svojim uspomenama i osjećajima koje nosite iz svih mjesta koja su oblikovala vaš svijet.

(TIP)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.