Horoskopski znakovi koje do kraja godine čekaju samo dobre stvari

Dok godina ulazi u svoju završnu fazu, zvijezde pripremaju poseban tretman za neke sretnike zodijaka. Sudeći prema njihovom položaju, određeni horoskopski znakovi mogu očekivati iznimno pozitivne promjene do kraja godine – od ljubavnih iznenađenja i poslovnih prilika do općeg osjećaja sreće i zadovoljstva. Ako ste jedan od ovih znakova, pripremite se za čarobne trenutke koji će vam uljepšati kraj godine.

Lav

Lavovi, pripremite se za povratak na tron. Do kraja godine zvijezde vam donose svu slavu i sreću koje možete poželjeti. Na poslovnom planu očekujte nevjerojatne prilike – nešto o čemu ste maštali napokon se ostvaruje. Vaš trud i energija napokon će biti prepoznati, a vi ćete zasjati u punom sjaju. Ako ste tražili način da napredujete, ovi zadnji mjeseci su vaši.

Na ljubavnom planu, Lavovi koji su u vezi osjetit će dodatnu strast i bliskost s partnerom, dok će slobodni Lavovi privlačiti pažnju gdje god krenu. Pripremite se za romantične susrete koji će vam ostati u sjećanju jer ljubav dolazi u punom sjaju. Također, zdravlje će vam biti odlično, a energija i vitalnost osjetit će se na svakom koraku. Zaboravite na brige – zvijezde vas obasjavaju blagoslovom.

Strijelac

Dragi Strijelci, ova godina završava kao prava avantura, upravo kako volite. Ako ste već dugo tražili priliku za promjenu, bilo da je riječ o poslu ili privatnom životu, zvijezde su vam pripremile iznenađenja koja će vas oduševiti. Mnogi od vas mogli bi doživjeti neočekivani napredak na poslu ili dobiti priliku za rad u novom okruženju što će probuditi vašu želju za učenjem i istraživanjem.

Na ljubavnom planu slobodni Strijelci mogu očekivati iznenadni susret koji će im promijeniti perspektivu. Ako ste već u vezi, pripremite se za zajedničke planove i uzbudljive razgovore o budućnosti. Zdravlje će vas također služiti, a energija koju osjetite potaknut će vas da se bavite stvarima koje volite. Do kraja godine uživat ćete u svemu što radite, a svemir će vam poslati podršku koja će vam pomoći da završite godinu na vrhuncu sreće.

Ribe

Ribe, vaš sanjarski duh do kraja godine dobiva podršku svemira, i to onako kako niste mogli ni zamisliti. Sve ono o čemu ste potajno maštali, počinje se ostvarivati. Na poslu, vaša kreativnost i intuitivnost bit će nagrađeni – ideje koje su vam do sada bile na margini, napokon će doći u centar pažnje. Netko će prepoznati vaš talent i vještine te će vam biti otvorena vrata za projekte o kojima ste sanjali.

U ljubavi će Ribe osjetiti pravo čudo – veza koju su priželjkivali ili osoba na koju su dugo mislili napokon im se približava. Osobe u vezi osjećat će dodatnu povezanost s partnerom, a slobodne Ribe mogle bi doživjeti romantične trenutke koji se čine kao iz filma. Zdravlje će biti izvrsno, a unutarnji mir i ravnoteža pratit će vas kroz svaki dan. Zvijezde vas nagrađuju zbog vaših snova i sve se slaže na svoje mjesto baš onako kako ste priželjkivali, piše Index.hr.

(TIP/Foto: Index.hr/Ilustracija)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.