U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Visokog stradali su Branka, Armin, Amina i Sarah

U automobilu, koji je u četvrtak izvučen iz rijeke Bosne, u mjestu Dobrinje kod Visokog, pronađena su četiri tijela.

Jedna osoba, rođena 2002. godine, koja je noć prije pronađena pored magistralnog puta Kakanj – Visoko je dala informacije o nesreći, ozlijeđena je i nalazi se u Kantonalnoj bolnici Zenica. Pretpostavlja se da je ispala iz vozila prije nego je završilo u rijeci

Prema dosadašnjim saznanjima, oni su se vozili na regionalnom putu između Kaknja i Visokog, izgubili su kontrolu nad vozilom i ono je završilo u rijeci Bosni.

U nesreći su živote izgubili Branka Dusper i Armin Puščulović iz Kiseljaka te Amina Kardaš i Sarah Savić iz Visokog.

(TIP)

Komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.