Foto: Počasni građanin grada Tuzle Nenad Čanak položio cvijeće na spomen obilježje ‘Kapija’

Počasni građanin grada Tuzle Nenad Čanak, zajedno sa dijelom Gradskog odbora Naše stranke, položio je cvijeće na spomen obilježje “Kapija”.

˝Ponosni smo što za velikog prijatelja Gradskog odbora Naše stranke Tuzla imamo Čanka. Čovjeka koji je, kada je to bilo najteže, dolazio u naš grad i davao podršku demokratskim snagama u Tuzli i Bosni i Hercegovini. S ponosom ga od danas možemo zvati počasnim građaninom grada Tuzla˝, naveli su iz GO Naša stranka Tuzla.

(TIP/Lokalni izbori 2024.)

Komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.