Video/Foto: Bingo i Dragan Bjelogrlić posjetili Enisovo mjesto – Tešanj

Enis Bešlagić već sedmicama obilazi naša mjesta u BiH, gradove i destinacije drage našim sugrađanima, pa je bio red da Bingo i Bingomobil dođu malo i u njegovo mjesto – Tešanj.

Sve se desilo spontano, dok se vozio, baš ispred table na kojoj je pisalo Tešanj pozvao ga njegov dugogodišnji prijatelj i regionalni glumački bard Dragan Bjelogrlić.

Gdje si, evo me tu. Riječ po riječ i Bingomobil se stvorio u bosanskom Hollywoodu. U našem mjestu Tešnju snimljeni su brojni filmovi i serije, kao naprimjer „Tale“, a tu je napravljena i prva pozorišna scena u BiH.

Kako je glumcima pozorište najdraže mjesto tako su svratili u Bosansko pozorište Tešanj i iznenadili mlade glumce kojima su uručili Bingo donaciju od 10.000 KM, a vrlo je emotivna bila i posjeta Osnovnoj školi „Huso Hodžić“, gdje je Enis evocirao uspomene i uručio donaciju Binga od 2.000 KM.

Veličanstveni dan u još jednom našem mjestu sigurno će se dugo pamtiti, sve zahvaljući Bingu.

(TIP)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.