Foto: Gradonačelnik Tuzle prisustvovao 35. oktobarskom Auto Rally-ju Tuzla 2024.

Gradonačelnik Tuzle, dr. sc. Zijad Lugavić, prisustvovao je 35. oktobarskom Auto Rally-ju Tuzla 2024, kojeg je organizovalo Udruženje građana “Tuzamk” Tuzla. Događaj, koji se održao na parkingu Panonskih jezera, okupio je ljubitelje automobilizma iz cijele Bosne i Hercegovine. Ove godine u takmičenju, u disciplini ocjenska vožnja spretnosti, učešće je uzelo oko 30 takmičara iz 7 klubova iz cijele zemlje.

Gradonačelnik Lugavić ističući značaj dugogodišnje tradicije koju “Tuzamk” održava više od šest decenija Grad Tuzla pruža podršku ovom događaju, prepoznajući njegov značaj za promociju sporta i okupljanje zajednice, kazao je:”Tuzla je grad koji podržava sport i tradiciju, a Auto Rally je dio tradicije Tuzle koja se nastavlja, okupljajući najbolje takmičare iz cijele BiH, čime doprinosimo promociji Tuzle kao sportskog i kulturnog centra. Grad će nastaviti da podržava ovaj i slične događaje koji su značajni za promociju sporta i okupljanje zajednice,” kazao je gradonačelnik Lugavić.Grad Tuzla pruža podršku ovom događaju, prepoznajući njegov značaj za promociju sporta i okupljanje zajednice.

(TIP)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.