Barbarez će 30. septembra objaviti spisak za Njemačku i Mađarsku

Selektor fudbalske “A” reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez saopštit će u ponedjeljak, 30. septembra, spisak igrača za predstojeće utakmice UEFA Ligi nacija.

Selektor Barbarez održat će konferenciju za novinare u ponedjeljak, 30. septembra u 13.00 sati, u prostorijama Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine u  Sarajevu. Barbarez će na konferenciji zvanično saopštiti imena igrača za oktobarske utakmice UEFA Lige nacija sa Njemačkom i Mađarskom, naveli su iz Nogometnog saveza BiH.

Bosna i Hercegovina će u trećem kolu grupe “3” elitne divizije “A” UEFA Lige nacija, 11. oktobra u Zenici ugostiti Njemačku, te u četvrtom tri dana kasnije Mađarsku.

Poslije dva odigrana kola u grupi “3”, Njemačka i Nizozemska imaju po četiri boda, a Bosna i Hercegovina i Mađarska po jedan.

Barbarezovi izabranici u prvom kolu poraženi su na gostovanju u Rotterdamu od Nizozemske (2:5), dok su u Budimpešti remizirali s Mađarskom (0:0).

(TIP/Izvor: Agencija Anadolija)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.