Omer Berbić: ‘Vučiću, ne uzimaj Tuzlu u usta, opeći ćeš se’

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je tokom posjete vojnoj vježbi vojske Srbije “Drina 2024” u Gučevu, spominjao Tuzlu i rekao: “Nisam znao da ima svega 38 kilometara vazdušne linije do Tuzle, Tuzla je drugi najveći grad u Federaciji.”

Tim povodom reagovao je kandidat Naše stranke za Gradsko vijeće Tuzle Omer Berbić.

˝Spominjanjem Tuzle u ovom kontekstu vazdušne linije uz specijalne jedinice Srbije budi strašne uspomene na agresiju koja je počinjena na Tuzlu i na Bosni i Hercegovinu. Vučiću, ne uzimaj Tuzlu u usta jer su oni koji slali takve poruke davno vidjeli da je Tuzla sredina koja će se odbraniti od svakog napada. Vidjeli smo kako su takve prijetnje prošle u prošlosti˝, istakao je Berbić.

(TIP/Lokalni izbori 2024)

6 komentara

  • Alienist says:

    Drži se gradskih tema, mada je popularno baviti se velikom politikom.

  • rumeni says:

    kad balavci pricaju nije ni bio u planu Grada Tuzle 92

  • saltcity075 says:

    Omere ufati se tenisa, jaci si u kafani nego u politici

  • kiselina says:

    u pravu čojk, kiselina u zraku zimi od silnog zagađenja, zato i peće ne samo usta nego ioći i pluća, ne moreš disat, ej omere to ti razradi de ba da se laške diše hebo ti učića picoustog

  • usta says:

    picousti se malo prisjetio kako se silošević iz elikoptera ukrcao u avijom za deeen haaag na ajerodromu u tuzli, nek ode malo do grada gline da obnovi uspomene što je pričao da će him podijeti svima po 100l dizela i novi johne deer za unsku regatu

  • sila says:

    sila od ovog ćojka more bljuvati vatru , zato picousti odhebi da se ne opećeš

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.