Foto: Bike Fest Panonika Tuzla

U predivnom ambijentu kompleksa Panonskih jezera u Tuzli, u organizaciji  Moto kluba ‘Tuzla’ i JKP ‘Panonnica’, u Tuzli se održavaju internacionalni moto susreti  ‘Bike Fest Panonika Tuzla’.

Cilj moto sureta jeste da okupi veliki broj simpatizera ovog vida rekreacije koji su podstaknuti velikom ljubavlju prema motociklima, moto kulturi i željom za druženjem. Neizostavan, tradicionalni dio moto susreta je i moto defile ulicama Tuzle.

Brojni ljubitelji dvotočkaša iz regiona u Tuzli uživaju u izuzetnom programu, odličnim rock&roll koncertima i profesionalnoj audio&light produkciji.

Pogledajte kako je bilo u petak….

(TIP)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.