Foto: PDA predstavio tim za predstojeće lokalne izbore: ‘Odgovorno za Banoviće’

Hrabro, odlučno, uzdignute glave, ponosno i odgovorno Pokret demokratske akcijeu petak je održao prvi predizborni skup.

Pozorišna sala Radničkog doma bila je prepuna, te se pokazala nedovoljnom za sve zainteresovane posjetioce. Zbog velikog odziva građana Banovića, mnogi su morali da prate predizborni skup iz hodnika i ispred zgrade Radničkog doma.

Predstavljen je izborni program kandidata za načelnika Općine Banovići dr. sci. Mehmeda Hasanovića, te lista kandidata za Općinsko vijeće Banovići na čijem je čelu Sifet Ikanović.

Na predizbornom skupu obratili su se: Elzina Pirić, predsjednica PDA, Samir Imamović, generalni sekretar PDA, Sifet Ikanović, nosioc liste za Općinsko vijeće, te kandidat za načelnika dr. sci. Mehmed Hasanović.

Sa predizbornog skupa poslana je jasna poruka o jedinstvu, zajedništvu i miru. Naglašena je važnost dijaloga i zajedništva, što je ključno za stabilnost zajednice. Bavljenje politikom ne smije biti sinonim za mržnju i podjele.

(TIP/Lokalni izbori 2024)

Komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.