Foto: Kolonom vozila dugom preko 10 kilometara OO SDA Banovići započeo kampanju za predstojeće Lokalne izbore

Impozantnom kolonom vozila dugom preko 10 kilometara Općinska organizacija SDA Banovići iz Aljkovića je započeo pobjedničku kampanju za predstojeće Lokalne izbore u BiH 6. oktobra. Preko 900 automobila potvrda je da je SDA bila i ostala prvi izbor naroda, navode iz OO SDA Banovića.

U Aljkovićima je održan prvi predizborni skup na kojem su predstavljeni kandidati OO SDA Banovići za OV Banovići i kandidat za načelnika Općine dr. Bego Gutić.

Sa skupa su poslane snažne poruke jedinstva, suživota i međusobnog pomirenja: ‘Banovićima je dosta podjela’.

Članovima i simpatizerima SDA obratili su se kandidati za OV Banovići: Enver Blažević, Meho Kamberović, nositeljica liste Minela Agić i kandidat za načelnika Općine dr. Bego Gutić.

˝Biraj sigurno, biraj SDA. Biraj snažne i jake Banoviće˝, istakli su iz OO SDA Banovići.

(TIP/Lokalni izbori 2024)

Komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.