Turistkinju privukao apartman “s pogledom na more” pa ostala šokirana: “I po noći sam mislila da je dan”

Turistica koja je očekivala očaravajući pogled s prozora svog Airbnb smještaja bila je neugodno iznenađena kada je otkrila da je pogled bio daleko od onoga što su reklamirali.

Sonja Dennig, poznata na društvenim mrežama pod nadimkom @sonnyloops, odlučila je provesti luksuzni vikend na njemačkom otoku Sylt, uvjerena da će uživati u hotelskoj sobi s pogledom na prekrasnu plažu. No, realnost je bila daleko od njezinih očekivanja, piše klik.hr.

Nakon dolaska u Airbnb smještaj, influencerica i njen partner ostali su šokirani otkrivši da prizor nije ni blizu onome što su slike na internetu prikazivale. U videu koji je podijelila na TikTok-u, Sonja se vidi kako prilazi prozoru, samo da bi shvatila da je “pogled” zapravo isprintana fotografija nalijepljena na staklo.

Fotografija prikazuje prelijepu plažu pod blještavim suncem, ali kada Sonja pomakne kameru, stvarnost otkriva metalne rešetke i industrijsku rasvjetu iza lažnog pogleda. Komentirajući prevaru, Sonja je kazala: “Potpuno smo prevareni. Pomislili smo kako imamo prekrasan pogled, ali sve je to samo fotografija. Nalazimo se u podrumu.”

Iako je ovaj neugodnjak pokvario početak odmora, Sonja se ubrzo prilagodila situaciji. U nastavku svog videa, vidi se kako leži na krevetu, uživajući u “pogledu” koji sada promatra kroz prozor.

Neugodno iznenađenje

“Ležite u krevetu, ponoć je, ali vi mislite da je rano jutarnje sunce ili kasno popodne. Nevjerojatno je realno,” dodala je. Video je brzo postao viralan, s milijunima pregleda i komentarima koji su se šalili na račun kreativnosti vlasnika Airbnb-a.

Jedna osoba je komentirala: “Iznenađujuće, fotografija djeluje nevjerojatno stvarno.” Druga osoba se nadovezala: “Vječni dan!” Treći komentar je dodao: “Morate im priznati kreativnost.” No, neki su gledatelji kritizirali nedostatak provjere prilikom rezervacije smještaja: “Zašto jednostavno ne provjerite lokaciju na kartama? Ili pročitate recenzije? To je vrlo teško propustiti.”

View this post on Instagram

A post shared by S O N N Y 🌙 (@sonnyloops)

Iako su se našli u neugodnoj situaciji, Sonja i njezin partner uspjeli su uživati u ostatku svog odmora. Ipak, Sonja nije jedina koja je nasjela na lažne oglase. Nedavno je argentinska putnica Clarisa Murgia podijelila sličnu priču kada je rezervirala sobu u Italiji, vjerujući da će imati zadivljujući pogled na more, samo da bi otkrila da je pogled bio lažna slika zalijepljena na zid, prenosi N1.

“Razlike između očekivanja i stvarnosti,” napisala je uz video.

(TIP/Foto: Instagram)