Sjajne vijesti: U BiH stiže još jedna niskobudžetna aviokompanija, karte već u prodaji

AJet je stavio u prodaju letove na liniji Tuzla-Istanbul Sabihu.

Kompanija će letjeti od 7.10. jednom sedmično  ponedjeljkom. Istim će Pegasus i AJet imati dva tjedna leta za Istanbul Sabihu (subota i ponedjeljak).

Letovi će se obavljati sa njihovim najvećim avionom Airbusom A321neo koji prima 240 putnika.

Prema sadašnjem planu AJet bi trebao odraditi samo tri leta, pa je istim vrlo vjerojatno da će se letovi produžiti i na zimu, piše Zamaaero.

(TIP/Foto: Ilustracija)

Komentar

  • Sabit says:

    Sram da bude direktora MAT-a.Kakvi su to periferni aranžmani i zavrzlame oko aerodroma.Smjenite tog gospodina koji se očito vidi da je nesposoban ili naivan, odnosno” “prefrigan- premazan ko mastan kaiš”.Nama građanima TK i šire trebaju niskobuđetne kompanije koje lete na aerodrome na koje je letio Wizer, jer samo ćemo na taj način zadovoljiti potrebe putnika i znatno povećati njegov promet.Kakve on to utopističke izjave daje, pominjući april 2025. god.Ko do tada bio živ ili mrtav.Svako mu je kriv, samo on nije.Postoji osnovana sumnja da on u pregovorima sa EU prevoznicima koristi sistem IMT što Evropske kompanije očito odbijaju jer je EU uređena zemlja.Molimo nadležne da se angažuju da osposobe kvalitetni menadžmet koji će vratiti aerodrom u stanje u kojem je ranije bio.

Komentari su zatvoreni.