Veliki sedmični horoskop: Vage će dobro zarađivati, a Vodenjaci će imati ludu avanturu na moru

Nepovoljan Merkurov utjecaj donosi Djevicama poslovne probleme, a nervozu će prenositi u ljubavne odnose. Pokušajte razgovorom s partnerom riješiti problem, jer će šutnja pogoršati situaciju…

Ovan 21. 3 – 20. 4.

Posao – Osjećat ćete snažan poriv za dokazivanjem i napredovanjem. Nećete biti zadovoljni postojećim pa ćete sve svoje snage usmjeriti u poboljšanje poslovnog položaja. Najviše će napredovati umjetnici i kreativci.

Ljubav – Lijep Venerin utjecaj navješćuje Ovnovima romantične ljubavne razgovore, slanje, primanje ljubavnih poruka i pisanje pisama. Ovnovi u vezama mogli bi se odlučiti na zajednički život, a nekima će ta odluka biti požurena jer je prinova na putu.

Zdravlje – Neriješeni obiteljski problemi kvarit će vam raspoloženje, no zdravlje vam neće biti problematično. Čak štoviše, bit
ćete puni energije i prilično izdržljivi. Ako ste na moru, iskoristite blagodati plivanja i umjerenog sunčanja.

https://widget.admiral.hr/free-bets/?admreferral=24sata_clanak&utm_source=free_bets&utm_medium=widget&utm_campaign=Pogodi+rezultatIgre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najbolji dan: 18. srpnja

Najlošiji dan: 20. srpnja

Bik 21. 4. – 21. 5.

Posao – Koncentracija je Bikovima u padu pa vam se mogu potkrasti pogreške. Sredite papire, zapisujte u rokovnik važne podatke i ne oslanjajte se na tuđa obećanja. Mars je u vašem znaku pa ste nestrpljivi i brzopleti. Stanite na „loptu“.

Ljubav – Imate li problema, pokušajte razviti drukčiji pristup u osjećajnim odnosima. Obuzdajte naglost jer se takvim ponašanjem udaljavate od partnera. Pričekajte da voljena osoba otkrije što je muči. Pritom je mirno poslušajte i ne upadajte u riječ.

Zdravlje – Iako će vladavina Raka pridonijeti boljem raspoloženju i većoj vitalnosti, Mars u vašem znaku upozorava da ne pretjerujete s naporima. Pripazite na glavu, osobito sinuse, oči i grlo. Pazite da se ne porežete na nešto oštro.

Najbolji dan: 20. srpnja

Najlošiji dan: 15. srpnja

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

Posao – Nagli preokreti u poslu imat će smisla povežete li se s pravim ljudima. Vjerujte u svoj poslovni instinkt jer vas dobro služi. Svojim šarmom i pronicljivošću Blizanci će rušiti zapreke i ići ravno ka cilju.

Ljubav – Raščistit ćete ljubavne dvojbe. Prije tog trenutka doći će do velike svađe, ali nakon toga sve će biti jasno. Slijedi pomirba i novi počeci, a zajedničko ljetovanje s voljenom osobom samo će vam potvrditi da se za ljubav uvijek vrijedi boriti.

Zdravlje – Mogli biste imati nalete neraspoloženja, a najviše će vas živcirati ponašanje nekog od starijih ukućana. Pripazite na dišne putove i pazite da se ne prehladite. Odijevajte se u skladu s vremenskim prilikama.

Najbolji dan: 14. srpnja

Najlošiji dan: 19. srpnja

Rak 22. 6. – 22. 7.

Posao – Dat ćete maksimum i truditi da se izborite za što bolji poslovni ugled, što će vam i uspijevati. Bit ćete nezamjenljivi u kontaktu s javnošću i drugim ljudima, no pripazite da ne budete indiskretni.

Ljubav – Počinju bolji ljubavni dani pa će Rakovi uspješnije rješavati stare probleme. Neke dvojbe će nestati, osjećat ćete se bolje u vlastitoj koži i biti sigurniji u svoje odluke. Nekima će se početi sviđati osoba koju viđaju u svom društvu. Nova veza je na pomolu!

Zdravlje – Sunce u vašem znaku pridonijet će optimizmu i društvenosti. No nisu isključeni trenuci kada biste najradije bili sami i izolirani od drugih, a sve je to posljedica nagomilanog umora.

Najbolji dan: 15. srpnja

Najlošiji dan: 20. srpnja

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao – Zahvaljujući Merkuru u vašem znaku, probitačni ste, ambiciozni i snalažljivi. Odjednom će svi trebati vaše usluge i vaše znanje pa se nemojte izgovarati umorom, nego idite u korak sa zbivanjima.

Ljubav – Podatna Venera u Lavu čini vas toplima i ljubaznima pa ćete se požrtvovano predati potrebama najbližih. Partnera ćete obasipati pažnjom pa će u vašoj blizini brže zaboraviti na teret svakidašnjice. Samci će se zaljubiti u vrlo šarmantnu osobu.

Zdravlje – Dobro ste raspoloženi, no previše se iscrpljujete. Nastojite svakom biti na usluzi pa premalo vremena posvećujete sebi. Pripazite se raznih nezgoda, od sunčevih opeklina do raznih padova i ozljeda.

Najbolji dan: 18. srpnja

Najlošiji dan: 16. srpnja

Djevica 23. 8. – 22. 9.

Posao – Postajete svadljivi i agresivni, a upravo takvo ponašanje morate izbjegavati i strogo kontrolirati. Bit ćete zatrpani papirima, iživcirani zvonjavom telefona i vremenom kojeg će biti premalo.

Ljubav – Nepovoljan Merkurov utjecaj donosi Djevicama poslovne probleme, no stvorenu nervozu i umor sami ćete prenositi u ljubavne odnose. Pokušajte razgovorom s partnerom doprijeti do srži osjećajnih problema, jer će šutnja samo pogoršati situaciju.

Zdravlje – Bit ćete vidno bolje raspoloženi, što će vas poticati na česte izlaske i zabave do jutarnjih sati. Zdravlje će vam biti dobro, a za vaš unutarnji mir bit će najbitnija sreća u intimnom životu. Ljubav vas pokreće.

Najbolji dan: 17. srpnja

Najlošiji dan: 19. srpnja

Vaga 23. 9. – 22. 10.

Posao – Mnogo ćete se kretati, komunicirati ili telefonirati, a nadređeni će vas zatrpavati obavezama. Dobro ćete zarađivati ali i trošiti. Isticat ćete se radnom učinkovitošću, biti brzi i snalažljivi.

Ljubav – Skladni planetarni utjecaji istaknut će zavodničko umijeće Vage. Stare veze plamte novim žarom, a u novim odnosima dominira strast i fizička privlačnost. Simpatija će vas razveseliti lijepim darom, a možda padne i dogovor za zajedničko ljetovanje.

Zdravlje – Planeti iz znaka Lava čine vas energičnima i relativno dobra zdravlja. Putovanja su vam odlično aspektirana, stoga je sjajno vrijeme za ljetovanje jer će vam svaka promjena goditi. Uživajte u kupanju i sunčanju.

Najbolji dan: 14. srpnja

Najlošiji dan: 20. srpnja

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

Posao – Uživat ćete u stvarima koje ćete sami kreirati i tako dokazati da ste sposobni razviti neke nove vještine koje će unaprijediti vaše poslovne sposobnosti. Sjajno vam se razvijaju i poslovi s inozemstvom.

Ljubav – Izbjegavate kontakt s partnerom i stvarate odstojanje. Ovakvo stanje, iako neće trajati dugo, ipak vas iscrpljuje i može nepovoljno djelovati na vašu vezu ili brak. Morat ćete se potruditi da biste ostvarili sklad s voljenim, uklonili sumnje i optužbe.

Zdravlje – Pripazite na prehranu i pobrinite se da unosite dovoljno hranjivih tvari u svoj organizam. To će biti bitno jer su Škorpioni općenito u razdoblju smanjenog imuniteta, pa će biti izloženiji raznim upalnim procesima i infekcijama.

Najbolji dan: 15. srpnja

Najlošiji dan: 14. srpnja

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

Posao – Možda će vaš posao zahtijevati da često mijenjate mjesto boravka ili obilazite razne tvrtke, kontaktirate s brojnim ljudima ili nekom nešto nudite ili ugovarate. Odlične poslovne veze Strijelci će imati s inozemstvom.

Ljubav – Ljubavni život je pod zaštitom Venere u znaku Lava, iako je moguće da ćete zbog poslovnog stresa biti netrpeljivi prema partneru. Samci, lako ćete doći do ljubavnih podviga. Nadmetat ćete se i otvoreno osvajati nečije srce. Druga će strana biti oduševljena s vama.

Zdravlje – Osjećaj napetosti i tjeskobe, bit će primjetni u svemu što radite. Morate se naučiti opuštati, kako takva stanja ne bi prešla u stres. No štiti vas naklonjeni Venera i Merkur pa su tegobe prolazne.

Najbolji dan: 19. srpnja

Najlošiji dan: 16. srpnja

Jarac 22. 12. – 20. 1.

Posao – Neki Jarci se odlučuju za zajam, rješavanje nasljedstva, osiguranja i sl. Dobro pročitajte ugovor koji potpisujete. Budite prisutni na poslovnim sastancima, nametnite se i izborite za svoje ciljeve.

Ljubav – Nije vrijeme za ljubavne prekide jer biste mogli požaliti zbog nepromišljenih postupaka. Vaša sumnjičavost i nezadovoljstvo kvarit će vezu ili brak. No, uživat ćete u Marsovom povoljnom utjecaju pa u ljubavi ipak kreće nabolje, a ni romantike neće nedostajati.

Zdravlje – Muče li vas neke tegobe vodit ćete računa o sebi, odlaziti stomatologu ili obaviti liječničke pretrage. No većina vaših problema bit će psihosomatske prirode. Pokušajte pronaći učinkovit način za opuštanje.

Najbolji dan: 20. srpnja

Najlošiji dan: 14. srpnja

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

Posao – Poboljšajte odnos s kolegama, osobito ako iz bliske prošlosti vučete neke nerazjašnjenje situacije i neugodne svađe. Ispričajte se i priznajte počinjene pogreške. Bit ćete preopterećeni poslovima!

Ljubav – Dobra komunikacija s partnerom potaknut će Vodenjake na ozbiljno planiranje zajedničke budućnosti. Mnogo toga ćete oprostiti jedno drugom. Dublje razumijevanje između vas i njega učinit će odnos čvrstim i skladnim. Samcima je moguća avantura na moru.

Zdravlje – Moguć je nedostatak energije, sklonost infekcijama i upalama. Vodite računa o sebi, nemojte pretjerano mnogo
raditi i ne zanemarujete važnost odmaranja. I sat vremena popodnevnog drijemanja, mnogo će vam značiti.

Najbolji dan: 14. srpnja

Najlošiji dan: 17. srpnja

Ribe 19. 2. – 20. 3.

Posao – Uspjeh vas očekuje u poslovima povezanim s transportom, putovanjima, komunikacijom s inozemstvom, trgovinom, ali i farmacijom, knjigovodstvom ili pisanjem. Timski rad donijet će izvrsne rezultate.

Ljubav – Sve su opcije otvorene, iako većina Riba svoju energiju najviše troši na poslove i zarađivanja. Zbog čestih poslovnih putovanja i poznanstava, na tim biste relacijama mogli ostvariti zanimljiv susret. Samci će se zaljubiti u nekog strastvenog, a neki među vama, pak, u osobu na radnom mjestu.

Zdravlje – Naleti pozitivne energije iskoristite za bavljenje tjelesnim aktivnostima. U odličnom ste razdoblju koje će dati dobre
rezultate svima koji su na dijeti ili na neki drugi način skidaju višak kilograma. Proljepšat ćete se.

Najbolji dan: 15. srpnja

Najlošiji dan: 18. srpnja

(TIP/Izvor: 24sata.hr/Foto: Dreamstime)