Održan žrijeb Premijer lige BiH: Široki stiže na Grbavicu, Sloboda u povratničkom nastupu ide na Koševo

U krovnoj kući bh. nogometa u srijedu je obavljen žrijeb parova za novu sezonu (2024./25.) Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Voljom žrijeba u prvom kolu prvak Borac dočekuje ekipu Veleža, Željezničar na Grbavici igra protiv Širokog Brijega, dok će Sloboda u povratničkoj sezoni igrati na Koševu protiv Sarajeva.

Foto: N1

Ovako izgleda prvih jedanaest kola novog šampionata:

Foto: N1

(TIP/Izvor: N1/Foto: F.Z.)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.