Otac na plaži u Americi pokušao utopiti dvoje male djece, spriječila ga policija

Policija je zaustavila oca koji je pokušavao utopiti dvoje male djece na plaži u SAD, saopštile su vlasti.

Kako je objavila policija, jedan policajac je bio u patroli u gradu Vest Hejvenu u saveznoj državi Konektikat, kada je juče oko 2.30 ujutro po lokalnom vremenu ugledao nisanov SUV parkiran na plaži

Policajac je zatim prišao vozilu i čuo “glasno vrištanje iz vode”, dodala je policija. Kako se približavao izvoru buke, primijetio je da su u vodi odrasli muškarac i dvoje male djece, prenosi Index.

“Dok je policajac ulazio u vodu, odrasli muškarac s djecom se odmicao od njega i vikao policajcu da se odmakne’”, dodala je policija.

Policija je objavila kako je “u tom trenutku postalo očito da je muškarac namjerno davio svoju djecu”.

Prvi policajac koji je stigao uspio je doći do muškarca i spriječiti ga, a drugi policajci, koje je prvi policajac u međuvremenu pozvao radio-vezom, su mu pomogli da djecu odnesu na obalu.

Djeci je pružena hitna pomoć te su odvezena u bolnicu gdje su ostala na intenzivnoj njezi, saopštila je policija. Njihov otac je priveden te je u pritvoru.

“Nema sumnje da je brza reakcija naših policajaca spasila živote ove djece”, rekla je policija, koja i dalje istražuje incident, prenosi Buka.

(TIP)