Osumnjičeni za ubistvo Ankice D. je bivši policajac: Suprug je nasmrt izbo nožem, pa otišao u policiju i sve priznao

Ankicu D. (57) ubio je suprug Željko D. u stanu u Rakovici, a potom otišao u policiju i priznao da je počinio femicid. Odmah su mu stavljene lisice na ruke, a policija je po dolasku na lice mjesta zatekla tijelo nesretne žene koju je, prema informacijama portala Nova.rs, ubio sa više uboda nožem. Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni za ubistvo nekada je radio kao policajac.

„Po dolasku na lice mjesta policija je zatekla tijelo sa više ubodnih rana, a ljekari Hitne pomoći su mogli smo da konstatuju smrt. Izvjesno je u ovom trenutku da je zločin počinjen nožem, a ostale informacije se i dalje ispituju“, kazao je izvor Nova.rs upoznat sa detaljima istrage.

Zločin se dogodio u Ulici Mile Dimića u naselju Rakovica u Beogardu, u stanu gde je porodica živjela poslednjih deset godina.

„Svi smo u šoku! Oni su bili jedni divni ljudi koji nisu imali nikakve probleme, barem mi za njih nismo znali, iz tog razloga smo i potpuno zanijemeli kada smo čuli da je Željko ubio Ankicu“, ispričale su komšije za beogradske medije. Ipak, šta se dešavalo iza zatvorenih vrata ove porodice, utvrdiće policija u okviru istrage, a tada bi trebalo da se utvrdi i motiv ovog stravičnog zločina.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, Željko D. je inače bivši policajac, ali se policijskim poslom ne bavi izvjesno vrijeme.

Kolege imaju samo riječi hvale

Ankica je inače po zanimanju bila šnajderka i godinama je radila u Grandu, a prije samo nekoliko dana pripremala je stajlinge zvezdama Granda za veliko polufinale.

Nju kolege je pamte kao nasmijanu, vedru i komunikativnu osobu. Ništa nije slutilo da će se dogoditi ovakva tragedija.

(TIP/Izvor: nova.rs/Foto: Grand.rs)