Video: Stošić pobijedio Fabjana i osvetio mu se za uvrede

Srbijanski MMA borac Darko Stošić savladao je večeras Slovenca Mirana Fabjana u glavnoj borbi FNC 17 večeri pred oko 15.000 gledatelja u beogradskoj Areni i tako mu se osvetio za brojne uvrede koje mu je rival upućivao prethodnih dana.
Fabjan je odmah na početku meča zauzeo centar oktagona i desnim direktom rušio Stošića koji se potom pridigao.Međutim, slovenski “Rocky” ga je odmah poslao u novi “knockdown” te je nastavio vršiti pritisak sve dok se Stošić nije ponovo podigao.

Fabjan je u nastavku ponovo s nekoliko udaraca pogodio Stošića, koji je i dalje bio vidno uzdrman, ali je spas pronašao u klinču.Stošić je potom uspio srušiti Fabjana i prenijeti borbu u parter pa je iz gornje pozicije bacio nekoliko udaraca prema Slovencu, ali bez većeg značaja.

Ipak, nakon nekog vremena, nošen podrškom beogradske publike, počeo je nanositi veliku štetu “Rockyju”.

Stošić se u posljednjoj minuti podigao i udarao Fabjana s nogu, a najbolji srbijanski teškaš je potom krenuo u potpunu ofanzivu i na kraju ipak pobijedio tehničkim nokautom.

Nakon meča, zakopali su ratne sjekire i čestitali jedan drugom.

– Ispričavam se na svim uvredama, stvarno sam htio oštetiti Darka, ali on je oštetio mene. Hvala ti, Stole, na šansi, hvala, Beograde, na energiji! – rekao je 39-godišnji Slovenac u govoru nakon meča, uz gromoglasni aplauz publike u Štark Areni, a u istom tonu je zaključio i Stošić:

– Znate da sam uvijek realan i da uvijek govorim istinu tako da moram reći da je “Rocky” najjači udarač s kojim sam radio. Niko me nikada u životu, ni na treningu, ni na meču, nije ovako dva puta bacio u nokdaun. “Rocky”, imaš moj respekt!

(TIP/Izvor: Klix.ba/Avaz.ba/Foto: Screenshot)