Foto: Prije obećanog roka: Novim vlasnicima stanova u objektu GREEN RESIDENCE  u Tuzli predani ključevi

UWB Group doo Tuzla značajno prije obećanog roka i zvanično je predala ključeve stanova njihovim novim vlasnicima u novoizgrađenom stambenom objektu Green Residence u Tuzli.

Nakon uspješnog tehničkog prijema, u prostorijama objekta, prerezana je svečana vrpca i izvršena primopredaja stanova,a u znak zahvalnosti uručeni su i prigodni pokloni cijenjenim kupcima.

Green Residence sadrži 14 modernih stanova sa brojnim terasama i po ocjenama mnogih mijenja dosadašnju sliku gradnje stambenih objekata na ovim prostorima.

UWB Group doo Tuzla, kao članica grupe Babilon doo Tuzla osnovana je sa ciljem da razvija moderan koncept urbanog stanovanja uz primjenu najviših standarda u projektovanju i izgradnji.

Kontinuitet izgradnje uspješnih projekata u predviđenim rokovima, nastavlja se i gradnjom trećeg stambenog objekta Central Square u Tuzli.

UWB Group doo Tuzla još jedanput iskazuje zahvalnost svojim kupcima, izvođačima radova i poslovnim partnerima, savjetnicima, te Gradskoj upravi, preduzećima i ustanovama.

Kako je bilo na samoj primopredaji ključeva stanarima možete pogledati na slikama u galeriji.

(TIP)