Foto: Otvorena renovirana poslovnica NLB Banke u Banovićima

NLB Banka d.d. Sarajevo obnovila je postojeću poslovnicu u Banovićima koja je uređena po najmodernijim standardima grupacije i energetske efikasnosti. Tim povodom upriličeno je njeno reotvaranje, a vrpcu su presjekli predsjednica Uprave NLB Banke u BiH Lidija Žigić i načelnik općine Banovići dr. Bego Gutić.

Prema riječima predsjednice Žigić, Banovići su jedna od pet najboljih poslovnica generalno u NLB grupaciji što je i bio jedan od razloga ulaganja u njeno renoviranje. Renovirana je s ciljem stvaranja boljeg komfora za uposlene, ali i što boljeg  korisničkog iskustva klijentima. Također, najavila je da će biti i među prvim poslovnica sa postavljenim solarnim panelima u cilju smanjenja zagađenja. Načelnik Gutić izrazio je zadovoljstvo dosadašnjim uslugama NLB Banke te izrazio nadu da će renoviranje poslovnice U Banovićima značiti kvalitet više radu i poslovanju.

U znak zahvalnosti za dosadašnju dobru suradnju i kao mali znak podrške lokalnoj zajednici predsjednica Uprave NLB Banke u BiH Lidija Žigić uručila je načelniku Gutiću ček vrijedan 5.000,00 KM. Sredstva će biti proslijeđena Javnom preduzeću „Komunalno“ d.o.o. Banovići, a koristit će se za sanaciju i popravku dječijih igrališta u gradskom parku i ulici 10. septembar.

(TIP)

2 komentara

  • samo istina says:

    banka koja je ukrala stotine miliona eura od građana BiH i dalje radi i reklamira se kao da nije ništa bilo…pa mi stvarno nismo za bolje

  • Bosanac says:

    banka koja je ukrala stotine miliona eura od građana BiH i dalje radi i reklamira se kao da nije ništa bilo…pa mi stvarno nismo za bolje

Komentari su zatvoreni.