Ovog vikenda na Trgu slobode ‘Tuzlanski dani piva’, koncerti Nene Belana & Fiumensa, Tropico benda i Šejle Zonić

Zahvaljujući odličnoj saradnji koju Turistička zajednica grada Tuzle i Bingo Group imaju kroz brojne zajedničke projekte i manifestacije, a sve uz podršku Grada Tuzle, i ovog proljeća građankama i građanima Tuzle, ali i posjetiocima i turistima, nude se atraktivni sadržaji u okviru manifestacije ‘Proljeće u Tuzli’. Realizaciju manifestacije podržavaju javne ustanove i javno-komunalna preduzeća Grada Tuzle, kao i Udruženje obrtnika grada Tuzle.

Trg slobode će ponovo ugostiti i Tuzlanske dane piva (10. do 12. maja), koji će biti praćeni koncertima Nene Belana & Fiumensa (10. maja), Tropico benda (11. maja) i Šejle Zonić (12. maja), dok će se domaći i internacionalni proizvođači piva u toku ova tri dana predstaviti sa svojim asortimanom.

˝Tuzlanske dane piva od 10. do 12. maja upotpunit ćemo sa bogatim muzičkim programom u noćnim satima sa koncetima˝, izjavila je direktorica Turističke zajednice grada Tuzle, Amra Jaganjac.

˝Naša saradnja sa Turističkom zajednicom grada Tuzla pokazuje našu namjeru da unaprijedimo kvalitet života u lokalnoj zajednici, ovoga puta u Tuzli. Mi sa njima sarađujemo već nekoliko godina. Dvije godine smo partneri na projektu ‘Zima u Tuzli’ i ‘ Proljeće u Tuzli’. Kreirali smo i jedan centralni događaj, a to su Tuzlanski dani piva koji realizujemo sa našim poslovnin partnetima i Tuzlanskom pivarom˝, istakla je rukovoditeljica službe Trade marketinga Bingo d.o.o. Tuzla.

(TIP)