Žene rođene u ovim znakovima često su dominantne u ljubavnim vezama

U mnogim ljubavnim vezama parovi se trude biti ravnopravni, no neki si jednostavno ne mogu i ne žele pomoći te moraju biti dominantni. Takva je situacija sa ženama rođenima u ova tri horoskopska znaka, koje su vrlo odlučne, samouvjerene i neustrašive u ljubavnim vezama. Evo o kojim je znakovima riječ. 

Lav

Lavice su prave kraljice zodijaka. One su hrabre, samopouzdane i ne boje se pokazati svoju snagu i volju. U ljubavnim vezama često preuzimaju inicijativu i vole biti glavne, što ih čini dominantnima u tom odnosu. Žele da im njihov partner uvijek daje svoju pažnju i poštovanje, žele biti najvažnije osobe u životu svojih partnera.

Škorpion

Žene rođene u znaku Škorpiona izuzetno su strastvene i posvećene partneru, ali mogu biti izazovne i zahtjevne u vezi. One mogu duboko prodrijeti u osjećaje partnera i često mogu manipulirati njima, bez da to partneri uopće primijete. Uvijek će se jako truditi da sve bude baš onako kako one žele i nikako drugačije. 

Ovan

Hrabre i neovisne, žene rođene u znaku Ovna ne boje se izazova. Izuzetno su odlučne i često preuzimaju kontrolu u ljubavnoj vezi. Njihova energija i samopouzdanje često privlače partnere, ali isto tako mogu izazvati napetost u odnosu zbog njihove dominantne prirode, piše Index.hr.

(TIP/Foto: Ilustracija/Index)