Babilon d.o.o Tuzla dobila zastupništvo austrijske firme KAINLD na teritoriji BiH

Kompanija Babilon d.o.o. Tuzla je postala zastupnik austrijskog brenda KAINDL. U četvrtak je održano predstavljanje dekora u Tuzli za kupce i arhitekte.

Kaindl je austrijska kompanija koja proizvodi premium ivericu i radne ploče, a mi ćemo imati lagerski 52 dekora iverice i 13 dekora radnih ploča/zidnih obloga, ali i mogućnost nabavke svih KAINDL dekora po narudžbi.

˝Kako već dugi niz godina radimo sa Kronospanom i njihovim drvnim materijalom sada pored Kronospana u svom asortimanu imat ćemo i Kaindl ivericu i radne ploče/zidne obloge na zadovoljstvo kako nas tako i svih naših kupaca˝, saopšteno je iz kompanije.

Prezentaciju je održao predstavnik iz KAINDL-a koji je posjetioce nešto više upoznao o samoj kompaniji, specifikacijama, karakteristikama i prednostima svojih proizvoda. Gosti su imali priliku postavljati pitanja, vidjeti izložbene dekore sada već našeg asortimana i razmjenjivati svoja dosadašnja iskustva u poslovanju.

˝Pratimo trendove, brinemo o kupcima, nagrađujemo povjerenje te širimo znanje. Pratite nas i dalje te očekujte mnoge novosti u narednom periodu. Djelić atmosfere donosimo na slikama u nastavku˝, navode iz kompanija Babilon d.o.o. Tuzla.

Komentar

  • Asmir says:

    ocel im bingo napokon halalit sto su gradili a njega nisu pitali niti mu poljubili prsten? pitam za kolegu.

Komentari su zatvoreni.