U Tuzli ponovo počinje sa radom panoramski točak; Ovo su cijene….

Vođeni prošlogodišnjim iskustvom, kada je Tuzla postala prvi grad u Bosni i Hercegovini koji je ugostio panoramski točak visine 22 metra na svom Trgu slobode, ali i zbog pozitivnih reakcija građanki i građana, i ove godine će Trg slobode krasiti ova jedinstvena atrakcija. Panoramski točak predstavlja poseban užitak, koji je pogodan za sve uzraste, a u svaku od 18 gondola moći će se smjestiti 3-5 osoba.

Panoramski točak je atrakcija koja će na platou Trga slobode u Tuzli biti sve do 20. maja 2024.

Zahvaljujući odličnoj saradnji koju Turistička zajednica grada Tuzle i Bingo Group imaju kroz brojne zajedničke projekte i manifestacije, a sve uz podršku Grada Tuzle, i ovog proljeća građankama i građanima Tuzle, ali i posjetiocima i turistima, nudimo atraktivne sadržaje u okviru „Proljeća u Tuzli“.

Realizaciju manifestacije „Proljeće u Tuzli“ podržavaju javne ustanove i javno-komunalna preduzeća Grada Tuzle, kao i Udruženje obrtnika grada Tuzle.

Radno vrijeme panoramskog točka će biti:

Ponedjeljak – Četvrtak: 14:00-21:00

Petak: 14:00-22:00

Subota: 11:00-22:00

Nedjelja i praznici: 11:00-21:00

Cijene ulaznica:

Djeca do 3 godine: besplatno

Djeca sa poteškoćama u razvoju: besplatno

Djeca od 3 do 10 godina: 6 KM

Odrasle osobe od 10 godina pa nadalje: 8 KM

Porodični paket (2 odraslih + 2 djece uzrasta od 3 do 10 godina): 25 KM

(TIP)

Komentar

  • khaleejuae says:

    Its like you read my mind You appear to know a lot about this like you wrote the book in it or something I think that you could do with some pics to drive the message home a little bit but instead of that this is fantastic blog An excellent read I will certainly be back

Komentari su zatvoreni.