Ferrari se brzinom 200km/h zabio i prepolovio: Poginuo DJ sa Kosova i saputnica

Kosovarsko-švicarski DJ poginuo je u strašnoj automobilskoj nesreći u Italiji. S njim u autu bila je i za sada neidentificirana ženska osoba.

Hysni Qestaj, 40-godišnji DJ porijeklom iz Kosova, poginuo je u automobilskoj nesreći u kojoj se svojim Ferrarijem zabio u zaštitnu ogradu na cesti. Od siline udara automobil se prepolovio i zapalio.

S njime u autu bila je i žena, koja je također preminula, a prema saznanjima ne radi se o njegovoj supruzi. Njen identitet za sada nije poznat.

Nesreća se dogodila u nedjelju na cesti Ivrea-Santhià na području italijanske općine Alice Castello.

Qestaj, koji je švicarski državljanin te je živio u Villeneuveu na području kantona Vaud, ranije te noći radio je u jednome noćnom klubu u švicarskom kantonu Valais te je sjeo za volan moćnog automobila u sitnim noćnim satima, prenose italijanski portali.

Saobraćajna policija utvrdila je da je bijeli Ferrari GT4 Lusso u trenutku udara vjerovatno vozio brzinom od blizu 200 km/h.

Identitet preminulog DJ-a potvrdio je njegov brat, dok je glavni tužilac u Vercelliju naložio DNA identifikaciju dvaju spaljenih tijela.

Kosovarsko-švicarski DJ ostavio je za sobom suprugu i dvoje maloljetne djece.

(TIP/Izvor: Dnevnik.hr/Foto: Facebook/Vigili del fuoco)

2 komentara

  • I genuinely relished what you’ve produced here. The outline is elegant, your written content trendy, yet you appear to have obtained some anxiety regarding what you wish to deliver thereafter. Assuredly, I will return more frequently, akin to I have almost constantly, provided you maintain this incline.

  • I truly admired the work you’ve put in here. The design is refined, your authored material stylish, however, you seem to have acquired some trepidation about what you intend to present next. Undoubtedly, I’ll revisit more regularly, similar to I have nearly all the time, in the event you sustain this rise.

Komentari su zatvoreni.