S lakoćom peglaju kartice: Ova tri horoskopska znaka pretjeruju s trošenjem novca

Većina nas zasigurno poznaje nekoliko osoba koje s lakoćom peglaju kartice, a možda su za to krivi njihovi horoskopski znakovi.

Ljudi rođeni u ova tri horoskopska znaka pretjeruju s trošenjem novca.

Vodenjak

Ovi znatiželjni znakovi vole istraživati svijet i isprobavati nove stvari, bez obzira na cijenu. Njihova otvorenost prema novim iskustvima može ih često dovesti do impulzivne potrošnje jer su uvijek spremni isprobati nešto novo, čak i ako će to negativno utjecati na njihov novčanik.

Ribe

Ribe su poznate po svojoj empatiji i suosjećajnosti, ali kada je u pitanju trošenje novca, njihova sposobnost suosjećanja može biti njihova slabost. Ribe često troše novac na pomoć drugima ili na umjetničke i kreativne projekte, ali istovremeno zanemaruju vlastite finansijske potrebe. Njihova sklonost da se izgube u svijetu mašte i emocija može ih dovesti do nekontrolirane potrošnje.

Blizanci

Blizanci često mogu biti žrtve impulzivne kupovine. Njihova radoznalost i želja za eksperimentiranjem mogu ih dovesti do trošenja novca na stvari koje imaju kratkotrajnu vrijednost ili čak na beskorisne stvari koje kasnije ne koriste.

(TIP/Izvor: index.hr/Foto: Ilustracija/Fena/Branka Soldo)

Komentar

  • ↕ ТRАNSFЕR 0.750000 BТС. Receive >> https://telegra.ph/BTC-Transaction--49185-03-14?hs=fc05b35b3388dacdba09991b81952603& ↕ says:

    f3ijns

Komentari su zatvoreni.