Procurili renderi iPhonea 16. Mnoge su iznenadili

Oni koji iščekuju izlazak iPhonea 16 mogli bi se iznenaditi kad vide dizajn novog mobitela. Naime, iscurio je render još nelansiranog modela, a ono što je mnoge iznenadilo je što je njegova kamera manja nego kod prethodnih modela, odnosno što zauzima manje prostora sa stražnje strane mobitela.

Promjena se ne odnosi na Pro i Pro Max?

Čini se da Apple želi rasteretiti stražnju stranu mobitela, stoga je kamera postavljena u obliku pilule, čime se napušta dosad poznati kvadratni dizajn. No, ova se promjena očekuje samo na iPhoneu 16, a ne i na iPhoneu 16 Pro i Pro Max, na kojima se očekuje da će masovna kamera ostati.

Također, procurjele informacije sugeriraju da će otok kamere na iPhoneu dobiti redizajn u obliku pilule, zbog čega su mnogi na X-u (Twitteru) izjavili kako ih podsjeća na iPhone X.

“Izgleda dobro”, “Maskica će biti nezgodna zbog položaja bljeskalice”, “Podsjeća me na iPhone X”, “Dakle, vraćaju se na X i XS kameru”, “Veća i bolja verzija iPhonea X, čini se”, “Izgleda kao Android” neki su od komentara na render, prenosi Index.hr.

(TIP/Foto: X)