Teška nesreća u Srbiji, tri osobe poginule: 12 povrijeđenih, među njima 15-godišnjak

Tri osobe su poginule, a 12 je povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak uveče oko 23 sata na putu Bujanovac – Preševo u blizini sela Biljača.

Do nesreće je došlo sinoć kada je osumnjičeni R.R. (1981) iz sela Crnotince u nameri pribavljanja koristi neovlašćeno obavljao tranzit 14 ilegalnih migranata iz afričko-azijskih zemalja i usljed neprilagođene brzine sletio je sa puta a vozilo se prevrnulo, saopštilo je Više javno tužilaštvo u Vranju.

Policija u Vranju je saopštila da se vozač iz okoline Vranja sumnjiči da je noćas, upravljajući vozilom „bmv“, u kojem je prevozio migrante, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginulo troje migranata. Utvrđeno je da je R. R. vozilom upravljao bez vozačke dozvole.

Povređenima je ukazana ljekarska pomoć u određenim zdravstvenim ustanovama.

U klinički centar Niš prebačeno je četvoro povrijeđenih, od kojih jedno 15- godišnje dijete s politraumom, jedna osoba od 18 godina sa povredama grudnog koša, u jedinicu intenzivne njege primljena je 37-godišnja osoba s politraumom, a povrijeđeno je i jedna 47-godišnje lice koje ima kontuziju grudnog koša i u stabilnom je stanju, rečeno je za N1 iz UKC Niš.

Kako je saopštilo VJT u Vranju, uviđaj na mjestu nesreće je obavio dežurni javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, Odjeljenja u Bujanovcu.

Prema osumnjičenom je naloženo zadržavanje do 48 sati i on će biti priveden dežurnom javnom tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Vranju zbog krivičnih djela teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja i nedozvoljeni prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

(TIP/Izvor: N1 Srbija/Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs)

2 komentara

  • Hi my loved one I wish to say that this post is amazing nice written and include approximately all vital infos Id like to peer more posts like this

  • Wow superb blog layout How long have you been blogging for you make blogging look easy The overall look of your site is magnificent as well as the content

Komentari su zatvoreni.