Ancelotti otkrio Modrićevu budućnost: “Zna zašto ga ne šaljem na zagrijavanje”

Carlo Ancelotti na konferenciji za medije pred sutrašnju zaostalu prvenstvenu utakmicu kod Getafea govori o budućnosti Luke Modrića (38). Naime, Modrić je očito ispao iz planova Realovog trenera, barem što se tiče udarne momčadi.

Ancelotti je u zadnjih pet utakmica samo dva puta počeo s Modrićem. Oba puta ga je prvog zamijenio

Modrić je u zadnje vrijeme nastupio od prve 10. siječnja u polufinalu španjolskog Superkupa protiv Atletica, ali ga je Ancelotti zamijenio u 67. minuti. U finalu protiv Barcelone mu je dao tek devet minuta. Zatim ga je opet poslao od početka kod Atletica u Kupu kralja, ali je i tamo rano zamijenjen.

Dvije zadnje utakmice nije dobio ni minute

Konačno, na obje zadnje utakmice, prvenstvene protiv Almerije i Las Palmasa, Realov trener klupskoj legendi nije dao ni minute. S obzirom na sve navedeno te na to što Modriću za pet mjeseci završava ugovor s Realom te da na ljeto navršava 39 godina, postavlja se pitanje njegove budućnosti.

“Mogu zagrijavati mladiće bez da ih uvodim u igru, ali ne i legendu Modrića”

“Modrić je legenda Reala i nogometa. On je onaj koji odlučuje gdje će igrati iduće sezone.” Ovako je Ancelotti odgovorio na pitanje kakva je Modrićeva budućnost. Vratio mu se i govoreći i Ardi Guleru: “Modrić je legenda, osvojio je pet Liga prvaka, ima 39 godina. Neću ga slati na zagrijavanje ako ga ne mislim uvoditi u igru. Mogu to raditi s mladićima kao što je Arda, ali ne mogu s Lukom. To sam mu rekao kod Las Palmasa i on to zna.”

(TIP/Izvor: Index.hr/Foto: EPA)

Komentar

  • tvbrackets says:

    Wow wonderful blog layout How long have you been blogging for you make blogging look easy The overall look of your site is great as well as the content

Komentari su zatvoreni.