Zašto je Samsung Galaxy S24 serija zauvijek promijenila način na koji ćemo posmatrati mobilne telefone

U eri neprestanog tehnološkog napretka, korisnici mobilnih telefona sve više očekuju inovacije koje će unaprijediti njihov svakodnevni život. Samsung Galaxy S24 serija, najnoviji dragulj u svijetu pametnih telefona, ne samo da ispunjava ta očekivanja, već ih i premašuje. Ova serija pametnih telefona ne predstavlja samo tehnički podvig, već zauvijek mijenja način na koji posmatramo mobilne uređaje.

Galaxy AI[1] donosi naprednu inteligenciju s fokusom na unapređenje svakodnevnog života, posebno kada je u pitanju osnovna uloga telefona: komunikacija.

Galaxy S24, S24+ i S24 Ultra čine komunikaciju lakšom nego ikada prije. Za poruke i ostale aplikacije, Chat Assist pruža podršku u usavršavanju tonova razgovora kako bi osigurao da komunikacija zvuči onako kako je zamišljena: bilo da je riječ o ljubaznoj poruci kolegi ili privlačnoj frazi za objavu na društvenim mrežama.

Vrhunska funkcionalnost

U automobilu, Android Auto  će automatski sumirati dolazne poruke i predložiti relevantne odgovore i radnje, poput slanja vašeg predviđenog vremena dolaska (ETA), tako da možete ostati povezani dok ste istovremeno fokusirani na cestu.

Galaxy S24 ne samo da unapređuje komunikaciju, već i postavlja temelje za budućnost telefona na nekoliko načina.

Ovaj pametni telefon predstavlja revolucionarnu promjenu u svijetu pretraživanja kao prvi koji je uveo intuitivne pokrete vođene Circle to Search u saradnji s vodećim svjetskim pretraživačem, Googleom. Da bi korisnicima Galaxy uređaja pružio nevjerovatan novi alat, Galaxy je u saradnji  s Googleom otvorio I nove dimenzije pretraživanja.

Sada, dugim pritiskom na home tipku, možete zaokružiti, označiti, crtati ili dodirivati bilo šta na ekranu kako biste dobili korisne i visokokvalitetne rezultate pretrage. Ako primijetite zanimljiv detalj u pozadini prijateljeve objave na društvenim mrežama ili nevjerovatnu činjenicu na YouTube Shorts, možete brzo saznati više – a sve to bez napuštanja trenutne aplikacije u kojoj se nalazite.

Sačuvajte najdraže uspomene

Ako ste zaljubljenik u fotografiju, nova serija Samsung pametnih telefona će vas oduševiti.

ProVisual Engine u Galaxy S24 telefonu predstavlja sveobuhvatan skup alata pokrenutih umjetnom inteligencijom koji transformišu mogućnosti snimanja slika i maksimizuju kreativnu slobodu od trenutka postavljanja snimke pa sve do dijeljenja na društvenim mrežama. Sada su davna prošlost drhtave, pikselizovane slike snimljene izdaleka.

Uz nadograđene Nightography sposobnosti, fotografije i videosnimci snimljeni na Galaxy S24 Space Zoomu su sjajni u svim uslovima, čak i kada su zumirani.

Napredna zaštita podataka

Zaštićen sistemom Samsung Knox, Galaxy odbrambenom, višeslojnom sigurnosnom platformom, Galaxy S24 čuva kritične informacije i štiti od ranjivosti sa end-to-end pomoću potpuno sigurnog hardverom, otkrivanjem prijetnji u stvarnom vremenu i zajedničkom zaštitom.

Korisnici telefona Galaxy S24 imaju potpunu kontrolu nad time koliko će svojim podacima dopustiti da poboljšaju AI iskustva, putem podešavanja Napredne inteligencije koje mogu onemogućiti online obradu podataka za AI funkcije.

Elegantan dizajn: Spajanje estetike i funkcionalnosti

Samsung Galaxy S24 serija nije samo tehničko čudo, već i estetski izvanredna. Sa tankim i elegantnim dizajnom, ovaj pametni telefon ne samo da pruža vrhunsku funkcionalnost, već i postaje modni dodatak. Metalni okvir i staklena poleđina čine ovu seriju izuzetno sofisticiranom, dok nudi izdržljivost koja se može osjetiti.

U zaključku, Samsung Galaxy S24 serija ne samo da predstavlja tehnološki iskorak, već zauvijek mijenja način na koji posmatramo mobilne telefone. Ulaganje u Samsung Galaxy S24 znači investiranje u budućnost.

Pametni telefoni iz serije Galaxy S24 dostupni su i u posebnom periodu prednarudžbe, gdje kupovinom jednog od uređaja dobijate model sa duplo većim memorijskim prostorom[2] po cijeni osnovne varijante, čime se mogu postići značajne uštede. Period prednarudžbe traje od 17. do 30. januara ili do isteka zaliha, a sve informacije možete pronaći na linku.

(TIP/Sponzorisano)