TIP anketa/glasajte: Da su lokalni izbori u Tuzli sutra, za koga biste glasali? Kako ocjenjujete dosadašnji rad gradonačelnika Zijada Lugavića (SDP)?

Pred nama su lokalni izbori u Bosni i Hercegovini u oktobru. Političke stranke već sada uveliko razmišljaju o budućim aktivnostima i sigurno je da izbornih kampanja i obećanja građanima neće nedostajati…

U prvoj anketi vas pitamo:

U drugoj anketi vas pitamo:

Izbori su jedini način da građani iskažu svoj stav. A prva prilika će biti u oktobru ove godine na lokalnim izborima u Bosni i Hercegovini.

Glasanje je otvoreno sedam dana na portalu TIP.ba od dana objavljivanja ankete.


(TIP/Foto Ilustracija)

Komentar

  • Željko says:

    SDP BiH je, nažalost, “politički mrtvac”! Toliko nepotizma, korupcije, političke korupcije, kriminala, itd. se nagomilalo da su u “rekordnom roku” dostigli ili skoro dostigli, naravno po negativnom, “troglavu” SDA, HDZ BiH i SNSD! Pre(o)daja četvrtog delegata u Domu naroda BiH SNSD samim time, kao i SDA prije, predaja države BiH SNSD u ruke, klan Isak & sinovi, Rumenige od/iz Mihatovića, način uspostave vlasti u entitetu F.BiH, itd. su utjecali na to! S obzirom na ogroman odlazak “autohtonih” Tuzlaka iz Tuzle, nažalost umiranje starijih Tuzlaka koji su bili najjače SDP BiH, uz SDP BiH “uhljebe”, promjena demografije Tuzle sa Podrinjcima i ostalim iz okolnih “gradova”,će učiniti da će SDP BiH biti marginalna stranka! Aktualni gradonačelmik, meni osobno, je “fikus” kao Džaferović u prethodnom sazivu Predsjedništva BiH, koji samo čuva Jasminu fotelju ako se Jasmin “oklizne”, a hoće, u Sarajevu!

Komentari su zatvoreni.