Ima 83 godine, ali i dalje juri stazom u Porscheu i Lamborghiniju

Društvenim mrežama širi se video bake koja usprkos godinama i dalje uživa u adrenalinskim užicima vožnje.

Švicarka Sonja M. Heiniger je 83-godišnjakinja koja još uvijek nije spremna za mirovinu. Umjesto odmora ona bira adrenalinsko okruženje staze. Od 2005. godine je član Porsche Cluba iz Zuricha, a na stazi ju se može vidjeti u zelenom Porscheu 911 GT3 RS. 

Međutim, nedavno je na društvenim mrežama objavljeno kako postoji i video u kojem ova super-baka vozi i Lamborghini. I to ne bilo koji, već Gallardo Super Trofeo Stradale, koji je proizveden u svega 150 primjeraka. Njime je jurila stazom u Monzi, čime je još jednom pokazala da ovakvim automobilima nije mjesto u kolekcionarskoj garaži, već na stazi. 

Sonja M. Heiniger je vlasnica internet servisa, i to izgleda vrlo uspješnog, jer uz spomenuta dva automobila u svojoj kolekciji imala još tri Lamborghinija. Zanimljivo je da je i njen suprug bio zaljubljenik u utrke, ali je umirovljen već godinama. Ona pak ne posustaje i ne gubi elan u utrkama u kojima sudjeluje od svoje 18. godine, i to vrlo uspješno. Nerijetko iza sebe ostavlja trostruko mlađe vozače, čime je stekla status vrlo ozbiljnog i neustrašivog vozača, prenosi Index.hr.

(TIP)